Podaci i napajanje u jednom kablu

EtherCAT-P konektori iz Escha omogućavaju zajedničko napajanje podataka preko kompaktnog interfejsa. Iskoristite prednosti isplativog i kompaktnog ožičenja, kao i niskog budžeta sistema.

Razvijte EtherCAT aplikacije 

EtherCAT-P-konektori iz ESCHA-e omogućavaju zajedničko napajanje podataka preko interfejsa. Četvoropolni priključni kablovi i interfejsi uređaja sa P-kodiranjem olakšavaju snabdevanje preko industrijski proverenog i uporedivo kompaktnog M8x1-interfejsa.

Sve nove komponente imaju pouzdanu zaštitu od 360° prema standardu IEC 61076-2-114. Tipični EtherCat-P crno-crveni kabl je UL-odobren i prilagođen je za aplikacije bez problema na tržištu Severne Amerike.

Želite kupiti našu ostalu opremu za automatizaciju?

Isplativo i kompaktno ožičenje 

EtherCAT-P konektori Escha

EtherCAT-P je proširenje EtherCAT-tehnologije koja olakšava upotrebu četvorožilnog standardnog kabla ne samo za prenos podataka već́ i za napajanje, što dovodi do isplativog i kompaktnog ožičenja, kao i niskog budžeta sistema. P-kodiranje sprečava slučajno povezivanje standardnih EtherCAT-slave.

Da bi omogućila visoku dostupnost i performanse, Escha se fokusirala na detalje tokom celog procesa razvoja, na primer, na zaštitnu vezu, koncept zaštite od 360° i žičanu vezu.

Upoznajte celu liniju EtherCAT-P 

Escha Vam nudi sveobuhvatan EtherCAT-P-program koji se sastoji od priključnih i razvodnih kablova, kao i odgovarajućih utičnica dostupnih u ravnim ili ugaonim kućištima kao muška ili ženska verzija. Sve komponente su prilagođene za prenos snage do 4A uz istovremeni Fast-Ethernet prenos do 100Mbit/s. Crno-crveni kabl je dostupan kao AWG22- i AWG24-varijante.

Za sve aplikacije po standardu EtherCAT, nude četvoropolne M8x1-konektore sa A-kodiranjem, četvoropolne M12x1-konektore sa D-kodiranjem kao i RJ45-konektore.

EtherCAT-P tehnologija

Želite saznati više?

EtherCAT-P tehnologija

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti