M12 konektori sa plastičnim navojem za zaključavanje

M12 konektori sa plastičnim navojem za zaključavanje kompanije Escha olakšavaju složene veze zbog njihovog kodiranja u boji. Koristite robusne i isplative navoje u četiri boje u zahtevnim aplikacijama u kojima je uloga pouzdanog kodiranja boja ključna.

Prilagođeno zahtevnim aplikacijama 

M12 konektori sa plastičnim navojem za zaključavanje iz ESCHA-e će Vam olakšati upravljanje složenim vezama. Navoji su trenutno dostupni u četiri boje. Pošto su posebno prilagođeni za zahtevnu upotrebu, uglavnom se koriste u hemijskoj industriji i drugim korozivnim sredinama koje su manje ili neprikladne za metalne delove (npr. pri upotrebi hemikalija u naponskim postrojenjima, hlora u vodovodnim sistemima, itd.), gde uloga kodiranja bojama je važna i drugde.

ESCHA plastični navoji za zaključavanje su izuzetno robusne i imaju odlučujuću prednost u odnosu na navoje za zaključavanje od nerđajućeg čelika. Zahvaljujući njihovom jedinstvenom dizajnu, možete ih zategnuti ručno ili pomoću moment ključa. Plastični navoji za zaključavanje IP67 i IP68 su u skladu sa standardom IEC 61076-2-101.

M12 konektori sa plastičnim navojem za zaključavanje Escha

Želite kupiti našu ostalu opremu za automatizaciju?

Olakšajte brzu dodelu ili razlikovanje 

M12 konektori sa plastičnim navojem za zaključavanje Escha

M12 konektori su dostupni sa crnim, sivim, crvenim i plavim plastičnim navojima za zaključavanje. Zahvaljujući različitim bojama, lako možete označiti konektore što olakšava brzu raspodelu ili razlikovanje i sprečava greške u njihovoj instalaciji i održavanju.

Za primenu senzora, dostupno je nekoliko pin verzija (3-, 4-, 4 + PE-, 5-, 8-, 12-pin) sa svim standardnim kombinacijama M12 konektora, nekoliko verzija PVC i PUR kablova, uključujući kabl za robotske aplikacije.

Proverite prednosti plastičnih navoja za zaključavanje

  • Zahvaljujući visokokvalitetnoj plastici, otporni su na medije i temperaturu.
  • Optimalni su za upotrebu u oblastima komunalnih vozila i u okruženjima gde su prisutni voda, blato ili ulje.
  • Pogodni su za okruženja sa ekstremnim temperaturama; od -30 °C do +90 °C.
  • Lako se čiste i održavaju na temperaturama.
  • UV stabilizatori sprečavaju stvaranje poroznih ili grubih površina.
M12 konektori sa plastičnim navojem za zaključavanje Escha, otporan

Želite saznati više?

M12 konektori sa plastičnim navojem za zaključavanje Escha

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti