GA500 mikropogon za bilo koju primenu

Kompaktan po veličini i fleksibilan u pogledu tipa motora i mogućnosti povezivanja, GA500 mikropogon iz Yaskawa je dizajniran da lako savlada skoro svaku Vašu aplikaciju. Dolazi sa vrednim i pametnim funkcijama koje pružaju prednosti tokom celog životnog ciklusa mašine ili instalacije.

Olakšajte sebi život 

Od izbora pogona, preko dizajna, instalacije, pokretanja ili rešavanja problema, GA500 mikropogon iz Yaskawa čini Vaš život lakšim. Kombinuje pristupačnost, performanse, funkcionalnost, fleksibilnost i jednostavnost, sve u jednom paketu.

Sa izuzetnim odnosom kvaliteta i cene, nudi odlično rešenje čak i za Vaše aplikacije sa ograničenim resursima.

Želite kupiti našu opremu?

Karakteristike koje će Vas impresionirati 

Integracijom najnovije tehnologije upravljanja motorom za indukcione, permanentne magnete i sinhrone reluktantne motore, GA500 pretvarači pružaju najbolje performanse upravljanja uz minimalnu potrošnju energije.

Robusni dizajn sa presvučenim štampanim pločama omogućava rad GA500 pogona na 50 °C bez smanjenja vrednosti. Funkcije nadzora mašine i integrisano predviđanje životnog veka sprečavaju iznenadne kvarove. Shodno tome, pogon efikasno obezbeđuje rad i sprečava gubitak proizvodnje.

Kombinujući mrežnu podršku, funkcije fokusirane na aplikacije i veliku prilagodljivost sa lakoćom korišćenja, GA500 minimizira napore obavljanja Vaših poslova automatizacije.

Integrisane funkcije kao što su funkcionalnost PLC-a, EMC filteri, napajanje od 24 Vdc za spoljne senzore ili kolo za sigurno isključivanje obrtnog momenta sa SIL3/Ple eliminišu spoljne uređaje. Manjim brojem delova i smanjenim prostorom dizajn sistema je pojednostavljen, dok se troškovna efikasnost i pouzdanost sistema povećavaju.

GA500 podržava sve glavne industrijske komunikacije i topologije povezivanja radi prilagođavanja različitim mrežama fabričke automatizacije. Testirani i verifikovani funkcionalni blokovi omogućavaju brzu i besprekornu implementaciju mreže.

DriveWizard® mobile i aplikacija Manuals pretvaraju Vaš pametni telefon ili tablet u svestranu i nezamenljivu kutiju sa alatima za GA500 pogone.

Uz aplikaciju Yaskawa Manuals, najnoviji priručnici za GA500 pogone uvek su pri ruci na Vašem telefonu. Nikada više nemojte nositi teške papirne priručnike.

DriveWorksEZ® nudi grafičko okruženje zasnovano na ikonama za dodavanje programabilnih funkcija koje mogu da prilagode pogon da zadovolji različite zahteve mašina i aplikacija bez troškova spoljnih kontrolera, kao što su PLC-ovi ili dodatne opcije hardvera kontrolera.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Yaskawa GA500 mikropogon

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti