AR rešenja za radnike na terenu

Digitalizujte i pojednostavnite procese za zaposlene uz AR rešenja – neprimetno integrisana sa nosivim i mobilnim uređajima – povećavajući produktivnost, efikasnost i kvalitet duž celog lanca.

Ojačajte svoju radnu snagu uz AR 

Upotrebite TeamViewer Frontline, platformu za AR rešenje i povećajte njihovu produktivnost, smanjite stope grešaka i povećajte kvalitet proizvoda i usluga – sve uz smanjenje troškova.

Platforma poboljšava radnu efikasnost i pojednostavljuje procese onima koji rade izvan kancelarija i izvan radne stolice. Učinite prvi korak i saznajte kako Teamviewer Frontline može poboljšati Vaše procese u logistici, proizvodnji, održavanju, popravci i još mnogo toga.

Daljinska podrška uz xAssist 

Ako dođe do kvara ili se postrojenje zaustavi, zastoji u proizvodnji i visoki troškovi rastu vrlo brzo. Operacije usluga u tim događajima su kritične sa vremenom. Sa rešenjem za daljinsku podršku xAssist možete jednostavno povezati tehničkog stručnjaka sa zaposlenima na licu mesta u slučaju problema.

Zahvaljujući pametnim naočarama, stručnjak na daljinu vidi tačno ono što vidi tehničar na licu mesta. To je omogućeno video i audio prenosom u realnom vremenu. Funkcije kao što su AR markeri pomažu stručnjaku da vizualno razjasni svoje zahteve. Ruke zaposlenih su slobodne i može odmah slediti zahteve stručnjaka. Nekoliko korisnika može učestvovati u pozivu, što omogućuje podršku najboljih stručnjaka izvan mreže kompanije.

Mogućnosti otključavanja

 

Uz minimalno vreme zastoja i smanjene putne troškove, postižete brz povrat ulaganja. Daljinska podrška Vam pomaže u prenosu znanja bez gubitka informacija. Zatvorite praznine u znanju u Vašoj kompaniji i pojednostavite proces donošenja odluka.

xAssist takođe može podržati Vaše klijente. Ponudite im novo i pouzdano iskustvo usluge uz daljinsku podršku. Rešite probleme prvom popravkom i bolje ispunite svoje ugovore o nivou usluga. Razvijte nove koncepte usluga i otvorite nove tokove prihoda.

 • Udaljeni video pozivi,
 • Rešavanje problema uživo,
 • Daljinska proširena stvarnost,
 • Profesionalna pomoć bilo gde i bilo kada,
 • Ograničite nepotrebna putovanja

Postignite optimalnu montažu 

Ljudi su još uvek bitni faktor za proizvodne procese. Kompanije se suočavaju sa izazovom minimiziranja stope prirodne ljudske pogreške kako bi osigurale kvalitet i izbegle povrede.

xMake smanjuje opterećenje osoblja i podržava sledeće procese:

 • Uslove za montažu korak po korak,
 • Brže osposobljavanje novih radnika
 • Automatski kreirana dokumentacija,
 • Prikaz korisnih informacija.

Omogućite upravljanje montažom pomoću xMake-a

xMake zamenjuje popise papira sklone greškama i omogućuje usmereno sastavljanje. Uz pomoć pametnih naočara korisnik uvek ima sve relevantne informacije u vidu, dok obe ruke ostaju slobodne za stvarnu aktivnost. Kamere i senzori osiguravaju savršene rezultate u svakom proizvodnom koraku.

Visoka fleksibilnost je ključna karakteristika  xMake rešenja. Zahteva samo Wi-Fi vezu, a može se prilagoditi potrebama zaposlenih. U slučaju kvara na proizvodnoj liniji, zaposleni mogu pristupiti funkciji daljinske podrške (JITE – Just in Time Expertise). xMake takođe skraćuje trening koji zahteva vreme i resurse (JITT, Just in Time Training).

Ponudite izvrsnu uslugu 

TV Frontline AR rešenja

Složeni priručnici za održavanje stvari su prošlost. Digitalizujte svoj know-how! xInspect je inovativno rešenje koje koristi data naočare za poboljšanje planiranih procesa servisiranja i održavanja u različitim granama industrije.

Imaju korist od:

 • većeg kvaliteta usluge održavanja,
 • vođene dijagnostike,
 • kontrolnog popisa zadataka,
 • automatske izrade dokumentacije,
 • povezivanja senzora IIoT uređaja.

Vodič za rešavanje problema sa xInspectom 

Danas se tehničari često susreću sa dva izazova pri obavljanju poslova održavanja i popravka: za rad su potrebne obe ruke, a istovremeno zavise o dodatnim informacijama o postupcima održavanja.

Uz xInspect na pametnim naočarama, tehničar ima sve relevantne informacije, kontrolne liste, dijagrame, direktno pred očima. Podaci senzora takođe se mogu integrisati u realnom vremenu. Radnik se može slobodno kretati. Izveštaj o inspekciji i dokumentacija mogu se kreirati automatski tokom procesa bez gubitka informacija.

Otključajte visoku efikasnost procesa 

Otključajte visoku efikasnost procesa uz xInspect. Uputstva korak po korak i integrisana kontrola kvaliteta pojednostavljuju procese održavanja. Ekonomske štete kao što su zastoji mašine se proaktivno izbegavaju i dovode do brzog povraćaja ulaganja.

Obuka za novozaposlene je olakšana brzim prenosom znanja. Rad postaje bezbedniji zahvaljujući prikazu upozorenja o opasnostima u vezi sa procesom. A ako se problem ne može rešiti sa postojećim informacijama, može se konsultovati stručnjak sa Frontline rešenjem xAssist.

Optimizujte logistiku 

Ručni logistički procesi i dalje dominiraju u mnogim kompanijama. TeamViewer Frontline rešenje xPick se bavi ovom kritičnom vezom i ima za cilj profitabilnu upotrebu nosivih uređaja u mnogim logističkim procesima:

 • Ručno komisioniranje
 • Dolazna i odlazna roba,
 • Pakovanje i sortiranje robe
 • Kontrola inventara
 • Sekvenciranje i postavljanje
 • Dopuna i odlaganje

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

TV Frontline AR rešenja

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti