In-Sight 2000 vision senzor u boji

Vision senzor u boji In-Sight 2000 serije kompanije Cognex obuhvata deo sistema za osvetljenje, senzor i obradu slike. Sastoji se od ugrađene kamere, procesora i kružnog LED svetla visokih performansi koje emituje difuzno svetlo za ravnomerno osvetljenje cele slike i eliminiše potrebu za spoljnim osvetljenjem. Senzor ima modularni dizajn koji omogućava različite kombinacije osvetljenja, sočiva i konektora.

Vodeći senzor slike u boji

Obrada snimljene slike se vrši u softverskom okruženju In-Sight i uključuje niz alata i algoritama za lociranje, kontrolu, merenje i brojanje. Lako i brzo grafičko programiranje je moguće preko In-Sight Explorer EasyBuilder interfejsa.

Pored pouzdanog softverskog paketa, modularnog dizajna i fleksibilnosti komunikacionih protokola, senzor se lako instalira i konfiguriše, a samim tim je idealan za optičku kontrolu jednostavnih aplikacija.

Želite kupiti našu opremu za Vision sisteme?

Obezbedite pouzdanu, brzu i laku kontrolu aplikacija

In-Sight 2000 vision senzor u boji Cognex

Pored algoritama za kontrolu prisustva, lokacije i količine, modeli boja uključuju detekciju boja. Hardver senzora sa rezolucijom slike do 800*600, 2x uvećanjem i snimanjem 55 slika/sekundi, u sprezi sa moćnim softverskim paketom, obezbeđuje pouzdanu, brzu i laku kontrolu aplikacija.

Svi modeli su kompatibilni sa Cognex VisionView softverom i VisionView 900 HMI ekranom osetljivim na dodir, za jednostavnu proveru rezultata i podešavanje.

Karakteristike modela senzora slike Cognex In-Sight 2000 serije:

In-Sight 2000 vision senzor u boji
In-Sight 2000 vision senzor u boji Cognex

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti