Industrijske kamere – pouzdan i jak izbor

Basler industrijske kamere su prisutne u fabrikama, na autoputevima, na utovarnim rampama i u laboratorijama. Oni uvode pristupe i inovacije koje donose uspeh našim partnerima. Sa više od 25 godina iskustva i najkompletnijim asortimanom proizvoda, Basler industrijske kamere garantuju vrhunske performanse i visoku novčanu vrednost.

Izaberite najbolje kamere za sve aplikacije

Industrijske kamere za skeniranje okoline

Basler-ove kamere za skeniranje okoline dizajnirane su da snimaju kvalitetne i ponovljive 2-dimenzionalne slike i imaju odličan odnos cene i performansi.

Kliknite ovde i naučite više o kamerama za skeniranje okoline

Želite kupiti našu opremu za Vision sisteme?

Kamere za linijsko skeniranje

Basler-ove kamere za linijsko skeniranje su dizajnirane da snimaju slike okruglih objekata ili kontinuiranih materijala. Izbor je obiman i uključuje modele sivih tonova i boja različitih rezolucija, interfejsa i brzina.

Kliknite ovde i naučite više o kamerama za linijsko skeniranje

Mrežne kamere

Basler mrežne kamere su dizajnirane za video nadzor. Impresioniraju izuzetno brzim prenosom slike do 100 kadrova u sekundi i rezolucijama do 5 MP. Basler-ove mrežne kamere ubediće Vas svojim visokim kvalitetom slike bez obzira na uslove osvetljenja i visokom osetljivošću.

Kliknite ovde i naučite više o mrežnim kamerama

Želite saznati više?

Basler industrijske kamere

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti