Cognex In-Sight 7000 Machine Vision kamera

Cognex In-Sight 7000 kamera vision inspekcijskih sistema sa integrisanim sistemom pametnih kamera ugrađena je u mnoge vision aplikacije širom sveta. In-Sight 7000 serija je potpuno funkcionalan, moćan vision sistem koji obavlja brze, precizne inspekcije širokog spektra delova u svim industrijama. Njegov kompaktan otisak lako se uklapa u proizvodne linije sa ograničenim prostorom, a jedinstveni, modularni dizajn je veoma prilagodljiv zahtevima Vaše aplikacije.

Pametna kamera za vision inspekcijske sisteme

In-Sight 7000 kamera vison inspekcijskih sistema obezbeđuje velike brzine snimanja slike u sekundi (više od 100 slika u sekundi).

Veliki broj snimaka omogućava 100% automatsku kontrolu proizvoda čak i na najbržim proizvodnim linijama kao što su fabrike za flaširanje ili farmaceutske linije. Brza kontrola ekspozicije je takođe potrebna za brzo snimanje slike.

Cognex In-Sight 7000 kamera vision inspekcijskih sistema

Želite kupiti našu opremu za Vision sisteme?

Karakteristike In-Sight 7000 kamere

Integrisano crveno, plavo, zeleno, belo, infracrveno svetlo i integrisano napajanje i kontrola spoljašnjeg osvetljenja

Da bi se postigao najviši mogući kvalitet slike, Cognex nudi širok spektar modula osvetljenja uključujući direktne, difuzne ose, oblačan dan, prstenove, tačke i osvetljenje traka. Kada osnovno osvetljenje radi za upotrebu, integrisane melodije svetlosti su idealne za polja vision sistema.

Objektiv: C-mount ili autofokus.

Cognex nudi čitav niz visokokvalitetnih sočiva dizajniranih posebno za aplikacije vision inspekcijskih sistema.

VisionView korisnički interfejs je idealan za praćenje i kontrolu rada In-Sight kamera ili DataMan čitača preko Ethernet veze. Omogućava različite prikaze, postavljanje različitih korisnika sa unapred definisanim korisnim funkcijama kao što su uključivanje/isključivanje kamere, promena podešavanja kamere itd.

Industrijski konektor M12 12 i 8 pin

I/O modul omogućava jednostavno povezivanje In-Sight-a na napajanje i proširenje broja ulaza i izlaza.

75mm x 55mm x 47mm

IP67 od livenog gvožđa pod pritiskom i čelika

Karakteristike i pribor za svaku aplikaciju

Pored sveobuhvatnog sistema zamene osvetljenja sa pet različitih opcija boja (crvena, plava, zelena, bela i infracrvena), kamere imaju mogućnost napajanja i direktnog upravljanja spoljašnjim osvetljenjem bez eksternog napajanja.

Sa funkcijom autofokusa, možete lako da podesite i sačuvate optimalne vrednosti fokusa u daljini. Ovo pojednostavljuje instalaciju i idealno je za situacije koje zahtevaju redovne promene. Pored autofokusa, postoji mogućnost pričvršćivanja fiksnih C-mount sočiva za specifične primene.

Cognex In-Sight 7000 kamera vision inspekcijskih sistema karakteristike

Cognex kamera vision inspekcijskih sistema i njena upotreba

Cognex In-Sight 7000 kamera vision inspekcijskih sistema
 • Mnogi modeli kamera In-Sight 7000 dostupni su sa senzorom u boji. Biramo između kamera visoke rezolucije, brzine i performansi.
 • Preporučeni modeli: Cognex In-Sight 7010C, 7200C, 7400C, 7402C
 • Algoritam OCR Max ugrađen u kamere pomenutim modelima daje napredne mogućnosti čitanja i prepoznavanja industrijskih tekstova i poruka.
 • Preporučeni modeli: Cognex In-Sight 7230, 7430, 7432
 • Ovi modeli kamera nude skup softverskih alata za identifikaciju, čitanje i verifikaciju 1-D i 2-D koda sa IDMax algoritmima.
 • Preporučeni modeli: Cognex In-Sight 7210, 7410, 7412
 • Osnovni modeli vision inspekcijskih sistema su razvijeni posebno za osnovne kontrolne zadatke gde je upotreba vision senzora (npr. Checker 4G7) ograničena. Sa osnovnom kamerom u boji, možete izvršiti skeniranje i sortirati po različitim bojama.
 • Preporučeni modeli: Cognex In-Sight 7010 i 7010C (identifikacija različitih boja)
 • Za listu najčešćih aplikacija kliknite ovde
 • Cognex nudi širok spektar modela za izbor, uključujući velike brzine, veće rezolucije i najsavremenije prilagodljive alate za obradu slika.
 • Preporučeni modeli: Cognex In-Sight 7020, 7050, 7200, 7400, 7402

Specifikacije po modelu

Napomene uz tabelu

Snimanje slike se zasniva na minimalnoj ekspoziciji pri punoj rezoluciji snimljenih slika.

Korisnički interfejs:

 • EX – In-Sight Explorer softversko okruženje za proračunske tabele
 • EB – EasyBuilder interfejs

Podržani alati:

 • B – Skup osnovnih alata obuhvata: algoritme alata šablona, ivica i kružnica.
 • C – Dostupan model u boji kamere (sadrži alat za detekciju razlike u boji).
 • E – Set dodatnih alata uključuje: blob, ivicu, uvlačenje linija, geometrijske alate, filtere za slike, podudaranje šablona i standardnu kalibraciju.
 • X – Set proširenih alata uključuje: alate za nelinearne kalibracije, PatMax alat kao opciju za prepoznavanje šablona i lokaciju.
 • P – dostupan PatMax alat.
 • I – Set ID alata uključuje: čitanje i proveru 1-D / 2-D bar kodova, čitanje i provera teksta (OCR / OCV), filtere za slike.
 • O – OCR model samo u EasyBuilder okruženju uključuje: OCRMax algoritam, alate za lociranje komada i sve osnovne alate.
Cognex In-Sight 7000 Machine Vision Camera model specifications

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti