Индустриска камера – доверлив и робусен избор

Basler индустриските камери се присутни во фабрики, на автопатишта, на наплатни рампи, и во лаборатории. Тие воведуваат пристап и иновации кои носат успех за нашите партнери. Со повеќе од 25-годишно искуство и богато комплетно портфолио, Basler гарантира врвен перформанс и висока вредност за Вашите пари.

Изберете совршена камера за секоја апликација

Камери за скенирање на зона

Basler камерите за скенирање на зона се дизајнирани за квалитетно да снимаат 2D слики и за одличен сооднос цена/перформанс.

Кликнете тука и дознајте повеќе за камерите за скенирање на зона.

Сакате да набавите наши опрема за Машински вид?

Камери за скенирање на линија

Basler камерите за скенирање на линија се дизајнирани за да снимаат слики од заоблени објекти или континуирани материјали. Богат избор на колор или grayscale модели со различни резолуции, интерфејси, и брзини.

Кликнете тука и дознајте повеќе за камерите за скенирање на линија

Мрежни камери

Basler мрежните камери се дизајнирани за видео надзор. Тие импресионираат со екстремно брз пренос на слика и до 100 fps, и со резолуција и до 5 MP.  Basler мрежните камери ќе Ве убедат со нивниот врвен квалитет на слика независен од светлинските услови, и со висока сензитивност.

Кликнете тука и дознајте повеќе за мрежните камери

Сакате да дознаете повеќе?

Basler industrial cameras

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Subscribe to our newsletter!

    Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

    Don’t miss other related news

    Don’t miss other news