Industrijska kamera Basler ace U

Svetski poznati proizvođač industrijskih kamera Basler proširio je asortiman svoje najuspešnije serije ace kamera sa četiri modela U-serije visoke rezolucije. Industrijska kamera Basler ace serije U sada nudi rezoluciju od 20 MP.

Koristite industrijske kamere visoke rezolucije bilo gde

Najmoćnije industrijske kamere U-serije imaju Sony IMX183 CMOS senzor Exmor R. Sa ovim naprednim Sony senzorom, kamere će Vam omogućiti rezoluciju od čak 20 MP i brzinu snimanja od 17 kadrova u sekundi.

Industrijska kamera, sa veličinom senzora od 1 inča, ima kompaktan i robustan otisak 29 x 29 mm. Omogućava Vam da instalirate kameru u aplikacije sa ograničenim prostorom. Inovativna tehnologija BI (pozadinskog osvetljenja) senzora Sony IMX183 pruža odličnu osetljivost i nizak šum pri maloj veličini piksela od 2.4 µm, što ove kamere čini idealnim za precizne inspekcije najfinijih struktura.

industrijska kamera basler ace u

Želite kupiti našu opremu za Vision sisteme?

Automatizujte čak i najzahtevnije aplikacije

industrijska kamera basler ace u

Uz pomoć inovativne BI (pozadinsko osvetljenje) tehnologije, industrijska kamera nudi izuzetnu osetljivost na svetlost i idealna je za upotrebu u uslovima lošeg osvetljenja. Basler-ova PGI tehnologija obezbeđuje eliminaciju neželjenih artefakata slike u boji i monohromatskim modelima. PGI tehnologija Vam tako omogućava kvalitetnu analizu slika na nivou pojedinačnih piksela.

Proizvođač je integrisao montažu objektiva C-mount na industrijsku kameru. Ovo Vam je omogućilo da izaberete iz širokog spektra različitih sočiva i prilagodite kameru potrebama aplikacije.

Sva četiri modela su dostupna sa testiranim GigE i USB 3.0 magistralama. GigE modeli nude moćne GigE Vision 2.0 funkcije kao što je PTP, koji Vam omogućava da sinhronizujete više kamera na Ethernet mreži.

Kao i kod svih Basler kamera, korišćenje i integracija je izuzetno laka sa besplatnim softverskim paketom Pylon Camera.

Zbog kombinacije naprednog senzora i izuzetno malih dimenzija, industrijska kamera je idealna za pregled najfinijih struktura u proizvodnji štampanih ploča. Takođe je izuzetno koristan u proizvodnji LCD ekrana visoke rezolucije, sa stalno rastućom rezolucijom. Industrijske kamere visoke rezolucije, kao što su kamere serije Basler ace U, potrebne su za kontrolu LCD ekrana visokog piksela.

Sa kamerom ace serije U, Basler Vam pruža pouzdanu kontrolu ekrana visoke rezolucije sa izuzetno visokim kvalitetom slike i po veoma atraktivnoj ceni.

Proverite kvalitet PCB-a i LCD-a

industrijska kamera Basler ace U, PCB I LCD INSPEKCIJA

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti