Studio za OpenCV kompanije Adaptive Vision

Studio za OpenCV kompanije Adaptive Vision Vam pruža udobno okruženje za eksperimentisanje sa OpenCV alatima—nije potreban kod! Kreirajte svoje aplikacije brzo, lako i efikasno pomoću grafičkog programiranja bez ikakvih prethodnih veština programiranja!

Brže kreirajte i prototipujte aplikacije

Adaptive Vision predstavlja svoje besplatno moćno grafičko programsko okruženje, Studio za OpenCV. Možete iskoristiti prednosti ovog inovativnog IDE-a za brz i efikasan razvoj aplikacija sa besplatnom bibliotekom OpenCV – u industriji, školama i na fakultetima, kao i kod kuće.

Studio za OpenCV koristi grafičko programsko okruženje Adaptive Vision Studio, ali je biblioteka alata zamenjena funkcijama iz besplatne OpenCV biblioteke.

Želite kupiti našu opremu za Vision sisteme?

Lakše gradite stvari na vizuelni način

AV Studio za openCV

Studio za OpenCV Vam pruža ugodno okruženje za eksperimentisanje sa OpenCV alatima bez koda! Samo ubacite blok u program, povucite podatke o prikazima i podesite parametre na panelu sa svojstvima. Možete da pregledate rezultate vizualizovane na više konfigurabilnih pregleda podataka. Kada se promeni parametar u programu, možete videti ažurirane preglede u realnom vremenu.

Čak i iskusni programeri mogu da kreiraju i prototipišu aplikacije zasnovane na OpenCV mnogo brže nego sa tekstualnim programiranjem.

Možete lako da kreirate prilagođene grafičke korisničke interfejse koristeći ugrađeni HMI Designer, dok Vam petlje, formule uslova i podprogrami (makrofilteri) omogućavaju da lako napravite napredne programe.

Efikasno učenje

Studio za OpenCV dolazi sa nizom kratkih primera off-line programa, koji imaju za cilj da Vam pomognu da naučite mogućnosti OpenCV biblioteke na zabavan i lak način. Otkrijte šta možete postići koristeći OpenCV biblioteku dok istovremeno savladavate vizuelno okruženje profesionalnog, vodećeg na tržištu softvera za vision sisteme!

Možete lako da otvorite i proširite svoje projekte kreirane u Studiju za OpenCV u punoj verziji Adaptive Vision Studio-a. Nudi Vam više od 1000 dodatno testiranih i optimizovanih filtera ili funkcija za analizu podataka slike. Pored toga, imate pristup alatima za komunikaciju sa različitim protokolima, standardima i proizvođačima kamera za vision inspekcijske sisteme.

Adaptive Vision openCV aplikacija

Želite saznati više?

 Adaptive Vision openCV

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti