Beskontaktni senzor debljine

Senzor debljine thicknessSENSOR kompanije Micro-Epsilon je namenjen za beskontaktno merenje debljine metala, plastike ili drugog materijala traka i ploča.

Izmerite debljinu bez kontakta 

Senzor debljine thicknessSENSOR kompanije Micro-Epsilon je namenjen za beskontaktno merenje debljine metala, plastike ili drugog materijala trake i ploča. Zbog svoje izuzetno kompaktne veličine, senzor se takođe može lako integrisati unutar ograničenog prostora za instalaciju.

Sistem se sastoji od dva senzora pomeranja koji su fiksirani jedan nasuprot drugom na okviru i mere u odnosu na metu sa obe strane. Debljina materijala se detektuje prema principu razlike i izračunava pomoću integrisane jedinice za procenu. Merne vrednosti izlaze kao analogne vrednosti preko napona i struje ili u digitalnom obliku preko Etherneta.

Želite kupiti naše Senzore?

Upoznajte karakteristike 

Beskontaktni senzor debljine Micro-Epsilon

ThicknessSENSOR predstavlja ulaznu klasu sistema za merenje debljine. Omogućava merenje debljine sa tačnošću do 10 µm, što ga svrstava među uređaje sa najboljim odnosom cene i kvaliteta.

Intuitivni web interfejs pruža novom thicknessSENSOR-u jedinstvenu lakoću korišćenja i omogućava korisniku da učita pojedinačne unapred podešene vrednosti za odgovarajući zadatak merenja. Do osam korisničkih podešavanja senzora može se sačuvati i izvesti u funkciji upravljanja podešavanjem.

Uradite vrlo precizna merenja

Senzor debljine koristi najnoviju generaciju laserskih senzora ILD1420 sa izuzetno malom crvenom laserskom tačkom. Omogućavaju brzinu merenja do 4000 merenja u sekundi i naprednu analizu laserske refleksije.

Sve ovo omogućava veoma precizna merenja, posebno u slučajevima kada merni objekat ima zahtevnu površinu (providna, visoko reflektujuća).

Beskontaktni senzor debljine Micro-Epsilon

Želite saznati više?

Beskontaktni senzor debljine Micro-Epsilon

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti