Industrijski Ethernet I/O modul

Turck TBEN-S2-2COM modul omogućuje povezivanje uređaja sa RS232/485 serijskim interfejsima i digitalnim I/O na industrijski Ethernet, npr. PROFINET. 

Ultra-kompaktan dizajn

Turck nudi serijski komunikacijski modul u svojoj samostalnoj ultra-kompaktnoj TBEN-S Ethernet seriji: TBEN-S2-2COM modul ima 2 serijska porta, koji se mogu proizvoljno definisati kao RS232 ili RS485, zavisno od potrebe. Dodatni konektori na modulu omogućuju spajanje četiri univerzalna digitalna signala, koji se mogu označiti kao ulazi ili izlazi. 

Do 8 Modbus slave uređaja može se spojiti na integrisani Modbus RTU master preko RS485 interfejsa. Novi moduli TBEN-S2-2COM takođe podržavaju Turck multi-protocol tehnologije i iz tog razloga mogu raditi na PROFINET, Ethernet/IP ili Modbus TCP mreži bez dodatnih postavki na modulu. 

Želite kupiti našu mrežnu opremu?

Lakša instalacija

Industrijski Ethernet I/O modul Turck TBEN-S2-2COM

Tanki 2COM modul od 32 mm pojednostavljuje aplikacije koje zahtevaju povezivanje digitalnih signala u skučenom prostoru pored uređaja sa serijskim interfejsima. Zahvaljujući IP67 zaštiti, moduli se mogu instalirati direktno na mašini i tako smanjiti količinu ožičenja. 

Parametri serijskog interfejsa kao što su start-stop bitovi, izjednačenost i brzine podataka određuju se putem GSDML fajla ili softvera za parametrizaciju kao što je npr. Pactware. Napajanje serijskih uređaja može se postaviti između 5 i 24 V. 

Želite saznati više?

Industrial Ethernet I/O module Turck application

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti