Sistemi nosača, konstrukcije, sklopovi i kontrolni paneli kompanije Teknokol

Zaštitite svoje industrijske računare i HMI od teškog okruženja i neovlašćenog pristupa, koristeći sisteme nosača, kontrolne panele operatera, HMI kućišta, „Kiosk & Stand“ sisteme i kabine svetski poznatog proizvođača Teknokol.

Koristite nosače, sklopove i panele za različita sklapanja

Teknokol je svetski poznati lider koji je predan istraživanju, razvoju i proizvodnji serije inovativnih i kvalitetnih sistema nosača i kontrolnih panela operatera.

Njihovi proizvodi imaju najviši nivo kvaliteta te su moderno i ergonomski dizajnirani i proizvedeni, što omogućuje najviše sigurnosne standarde i jednostavnost korišćenja njihove opreme.

Želite kupiti našu ostalu opremu za automatizaciju?

Izaberite pravo rešenje

Sistemi nosača, konstrukcije, sklopovi i kontrolni paneli Teknokol-a

Osim toga, njihova modularna struktura i širok raspon modularnih komponenti omogućavaju Vam sastavljanje raznih konfiguracija koje možete lako prilagoditi potrebama svoje aplikacije.

Tamo gde se ne mogu koristiti sistemi nosača i panela, tornjevi za spajanje ili Kiosk&Stand sistemi su najbolji izbor za ugradnju industrijske elektronske opreme.

Iskoristite prednosti modularnog dizajna 

Sistemi nosača, sklopova su prikladni za lagana ili teška opterećenja i za dužinu poluge do 3m. Modularna sastavljena rešenja kompatibilna su sa svim sistemima – sa širokim rasponom fiksnih ili rotirajućih spojeva možete sastaviti konfiguraciju prilagođenu Vašim potrebama.

Ergonomski dizajn i visokokvalitetna izrada osiguravaju udobnu upotrebu, pouzdanost i dug životni vek proizvoda. Sa VESA priključnim modulom možete montirati svoje industrijske panel računare na sistem nosača. Svi Axiomtek panel računari prikladni su za montažu na opremu Teknokol.

Sistemi nosača, konstrukcije, sklopovi i kontrolni paneli Teknokol-a

Prenosite lagane ili teške terete

 • Dizajniran za veća opterećenja,
 • Idealan za dugoročne primene,
 • modularna struktura i moderan dizajn,
 • različite konfiguracije koristeći širok spektar modularnih komponenti,
 • nosivost do 120 kg za 1m dužine profila,
 • do 1800 N statičkog opterećenja,
 • IP65 zaštita zagarantovana,
 • ugradnja kablova unutar profila,
 • lako sklapanje.

Omogućite radnicima da lako upravljaju mašinama

Sistemi kontrolnih panela su suštinska komponenta mašina ili automatizovanih proizvodnih linija. Ergonomski kontrolni panel Vam omogućava da lakše radite sa mašinom i da povećavate Vašu bezbednost na radu.

Kabineti panel sistema sa IP65 vodootpornom zaštitom štite elektronske komponente u teškim okruženjima. Sistem zaključavanja ključem sprečava neovlašćeni pristup.

 • Ergonomski i modularni dizajn,
 • Proširiva dubina panela,
 • Lagana i jaka struktura,
 • IP65 zaštita,
 • sprečava neovlašćeni pristup,
 • Mogućnost montaže tastature: Pokretna tastatura, koja se može brzo podesiti, ili fiksna, koja se može montirati pod ergonomskim uglom.
Sistemi nosača, konstrukcije, sklopovi i kontrolni paneli Teknokol-a

Sakrijte kablove unutar tornjeva za spajanje

Sistemi nosača, konstrukcije, sklopovi i kontrolni paneli Teknokol-a

Koristite tornjeve za spajanje tamo gde se sistem nosača ne može instalirati. Tornjevi su visine 2-3 m sa profilima 150×150 ili 200x200mm u koje možete sakriti kablove unutra. Možete da obezbedite uredno i bezbedno radno okruženje ili da montirate monitor i fiksnu ili pokretnu tastaturu.

Ovi elementi su modularni i omogućavaju Vam da prilagodite konfiguraciju svojim potrebama. Kućišta štite elektronske komponente od kaljenja i kontaminacije u teškim uslovima. Lako se održavaju i istovremeno Vam omogućavaju brz pristup uređenim komponentama kontrolnih uređaja.

Želite saznati više?

Sistemi nosača, konstrukcije, sklopovi i kontrolni paneli Teknokol-a

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti