Sistemi nosača, konstrukcije, sklopovi i kontrolni paneli kompanije Teknokol

Zaštitite svoje industrijske računare i HMI od teškog okruženja i neovlaštenog pristupa, koristeći sisteme nosača, kontrolne panele operatera, HMI kućišta, „Kiosk & Stand“ sisteme i kabine svjetski poznatog proizvođača Teknokol.

Koristite nosače, sklopove i panele za različita sklapanja

Teknokol je svjetski poznati lider koji je predan istraživanju, razvoju i proizvodnji serije inovativnih i kvalitetnih sistema nosača i kontrolnih panela operatera.

Njihovi proizvodi imaju najviši nivo kvaliteta te su moderno i ergonomski dizajnirani i proizvedeni, što omogućuje najviše sigurnosne standarde i jednostavnost korištenja njihove opreme.

Želite kupiti naše Ostale uređaje za automatizaciju?

Izaberite pravo rješenje

Sistemi nosača, konstrukcije, sklopovi i kontrolni paneli Teknokol-a

Osim toga, njihova modularna struktura i širok raspon modularnih komponenti omogućavaju Vam sastavljanje raznih konfiguracija koje možete lako prilagoditi potrebama svoje aplikacije.

Tamo gdje se ne mogu koristiti sistemi nosača i panela, tornjevi za spajanje ili Kiosk&Stand sistemi su najbolji izbor za ugradnju industrijske elektronske opreme.

Iskoristite prednosti modularnog dizajna 

Sistemi nosača, sklopova su prikladni za lagana ili teška opterećenja i za dužinu poluge do 3m. Modularna sastavljena rješenja kompatibilna su sa svim sistemima – sa širokim rasponom fiksnih ili rotirajućih spojeva možete sastaviti konfiguraciju prilagođenu Vašim potrebama.

Ergonomski dizajn i visokokvalitetna izrada osiguravaju udobnu upotrebu, pouzdanost i dug životni vijek proizvoda. Sa VESA priključnim modulom možete montirati svoje industrijske panel računare na sistem nosača. Svi Axiomtek panel računari prikladni su za montažu na opremu Teknokol.

Sistemi nosača, konstrukcije, sklopovi i kontrolni paneli Teknokol-a

Prenosite lagane ili teške terete

 • Dizajniran za veća opterećenja,
 • Idealan za dugoročne primjene,
 • modularna struktura i moderan dizajn,
 • različite konfiguracije koristeći širok spektar modularnih komponenti,
 • nosivost do 120 kg za 1m dužine profila,
 • do 1800 N statičkog opterećenja,
 • IP65 zaštita zagarantovana,
 • ugradnja kablova unutar profila,
 • lako sklapanje.

Omogućite radnicima da lako upravljaju mašinama

Sistemi kontrolnih panela su suštinska komponenta mašina ili automatizovanih proizvodnih linija. Ergonomski kontrolni panel Vam omogućava da lakše radite sa mašinom i da povećavate Vašu bezbjednost na radu.

Kabineti panel sistema sa IP65 vodootpornom zaštitom štite elektronske komponente u teškim okruženjima. Sistem zaključavanja ključem sprječava neovlašteni pristup.

 • Ergonomski i modularni dizajn,
 • Proširiva dubina panela,
 • Lagana i jaka struktura,
 • IP65 zaštita,
 • sprječava neovlašteni pristup,
 • Mogućnost montaže tastature: Pokretna tastatura, koja se može brzo podesiti, ili fiksna, koja se može montirati pod ergonomskim uglom.
Sistemi nosača, konstrukcije, sklopovi i kontrolni paneli Teknokol-a

Sakrijte kablove unutar tornjeva za spajanje

Sistemi nosača, konstrukcije, sklopovi i kontrolni paneli Teknokol-a

Koristite tornjeve za spajanje tamo gdje se sistem nosača ne može instalirati. Tornjevi su visine 2-3 m sa profilima 150×150 ili 200x200mm u koje možete sakriti kablove unutra. Možete da obezbjedite uredno i bezbjedno radno okruženje ili da montirate monitor i fiksnu ili pokretnu tastaturu.

Ovi elementi su modularni i omogućavaju Vam da prilagodite konfiguraciju svojim potrebama. Kućišta štite elektronske komponente od kaljenja i kontaminacije u teškim uslovima. Lako se održavaju i istovremeno Vam omogućavaju brz pristup uređenim komponentama kontrolnih uređaja.

Želite saznati više?

Sistemi nosača, konstrukcije, sklopovi i kontrolni paneli Teknokol-a

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Pretplatite se na naš newsletter!

  Ne propustite druge povezane vijesti