Visoko precizni draw-wire senzori

Micro-Epsilon draw-wire senzori mere linearno pomeranje pomoću visoko fleksibilne čelične užadi. Ovi senzori imaju visoku preciznost i veliki dinamički opseg. Visok kvalitet njihovih komponenti je najbolja garancija za dug radni vek i visoku pouzdanost rada.

Robusni i univerzalni

Micro-Epsilon-ovi draw-wire senzori mere linearna kretanja koristeći veoma fleksibilnu čeličnu žicu. Bubanj kabla je pričvršćen za senzorski element koji obezbeđuje izlazni signal proporcionalan pomaku. Merenja se vrše sa visokom preciznošću i visokim dinamičkim odzivom.

Kombinacija minijaturnog dizajna, velikih mernih opsega, robusnosti i niske cene čini MK seriju posebnom. Odlikuje se najboljim odnosom cene i kvaliteta u svojoj klasi. Upotreba visokokvalitetnih komponenti garantuje dug radni vek i visoku operativnu pouzdanost. Ovi senzori se mogu lako prilagoditi Vašim zahtevima jer se njihov opseg merenja i preciznost mogu podesiti.

Male dimenzije, robusnost i raznovrsnost dostupnih modela omogućavaju upotrebu serije MK u mnogim primenama, na primer, merenje visine stolova na podizanje, rastojanja na auto liftovima ili podiznim platformama i još mnogo toga.

Želite kupiti naše Senzore?

Svojstva draw-wire senzora

draw-wire senzori Micro-Epsilon MK serije

Senzori serije MK imaju povoljan odnos između njihove veličine i mernog opsega. Pogodni su za integraciju u ograničen prostor za instalaciju.

Koriste se u aplikacijama sa velikim opsegom merenja, od 50 mm do 50.000 mm. Oni mogu postići linearnost od čak 0.05% mernog opsega.

Dostupni su brojni modeli različitih draw-wire senzora sa različitim tipovima izlaznih signala. Analogni modeli imaju izlaz struje ili otpora. Za digitalne modele, dostupan je inkrementalni izlaz enkodera.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

draw-wire senzori Micro-Epsilon MK serije

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti