Industrijski Ethernet prekidači za zahtevne aplikacije

Različiti industrijski Ethernet svičevi iz Antaire mogu efikasno i pouzdano da rade u robusnim, kritičnim aplikacijama. Podesite pouzdanu Ethernet infrastrukturu koja ima proširene temperaturne tolerancije i kućišta dizajnirana za najgrublja industrijska okruženja.

Industrijski Ethernet prekidači za lakšu automatizaciju

Potražnja za industrijskim Ethernet prekidačima u industrijskoj automatizaciji u poslednje vreme raste. Industrija i automatizacija procesa brzo cvetaju i iz godine u godinu postaju sve obimniji. Broj senzora, aktivatora, kontrolera i računara po projektu se povećava.

Automatizacija je dostigla tačku gde je komunikacija preko sabirnice polja postala neophodna. Ožičenje od uređaja do uređaja povećava troškove i uzrokuje mnoge probleme pri instalaciji. Budućnost fieldbus-ova je povezivanje svih uređaja sa tehnologijom koja je već́ dobro poznata i korišćena u različitim industrijama, odnosno sa EtherNet mrežnim protokolom kao osnovom, zajedno sa fieldbus-ovima kao što su ProfiNET, EtherCAT, Ethernet/IP…

Želite kupiti našu mrežnu opremu?

Prilagođena konfiguracija

Industrijski neupravljani Ethernet prekidač

Kompanija ANTAIRA je svesna zahteva tržišta automatizacije. U svom širokom asortimanu mrežne opreme nalaze se vrhunski industrijski neupravljani Ethernet svičevi, koji se sve više koriste za komunikaciju između uređaja.

Širok spektar prekidača Vam omogućava da izaberete konfiguraciju prilagođenu Vašim specifičnim potrebama.

Karakteristike industrijskih neupravljanih Ethernet svičeva

Industrijski neupravljani Ethernet prekidač specifikacije
Industrijski neupravljani Ethernet prekidač

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Industrijski neupravljani Ethernet prekidač

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti