Blue Danube Robotics

Blue Danube Robotics se fokusira na sigurnu saradnju čoveka i robota u masovnoj proizvodnji.

Ova dinamična i brzorastuća austrijska kompanija proizvodi sigurnosna rešenja za robote, kobote i alate za završnu obradu (EOAT). To čini robote sigurnim za ljude, a samim tim i efikasnim za preduzeća.

Airskin - Puna snaga industrijske automatizacije

Tactile Safety Solutions

Imate li pitanja za nas?

Omogućite robotsku automatizaciju bez zaštite

Blue Danube Robotics Vam nudi patentirani AIRSKIN, čvrstu kožu osetljivu na pritisak koju možete lako montirati direktno na robota. Dostupan je za skoro sve standardne industrijske robote i aplikacije i pruža jedino rešenje za End of Arm Tooling (EOAT).

Iako se fokusiraju na aplikacije za paletiranje, vizuelnu inspekciju i uvrtanje šrafova, takođe Vam pružaju svoju stručnost i kreiraju rešenja kako bi u potpunosti zadovoljili Vaše druge potrebe. Razvili su sopstvenu metodu za proizvodnju AIRSKIN® i proces 3D štampanja veličine 1 za stvaranje hermetičkih, mekih TPU jastučića.

Želite kupiti našu opremu?

Učinite saradnju čoveka i robota bezbednim

 Da li želite praktična i fleksibilna bezbednosna rešenja za robote i hvataljke? Da li želite da ostanete bez zaštite ili niste sigurni u izvodljivost i normativnu situaciju?

AIRSKIN senzor kolizije iz Blue Danube Robotics-a je sveobuhvatan sigurnosni zaklon za robote i gripere. Brzo se instalira i povezuje direktno sa robotskim kontrolerom umesto sa sigurnosnom ogradom i na taj način omogućava kolaborativne aplikacije. Radi sa najvišim nivoom bezbednosti. Sistem je sertifikovan ISO 13849 Cat. 3/PLe standardom i idealan za aplikacije usklađene sa ISO/TS 15066.

Iskoristite neograničene mogućnosti

Blue Danube Robotics nudi PLe/Cat. 3 AIRSKIN modul, osetljiv na pritisak, sa bezbednosnim sertifikatom. Možete brzo montirati njihove modularne jastučiće koji dolaze u različitim veličinama, oblicima i debljinama na Vašem robotu preko Easy-On magnetnog sigurnosnog nosača.

Na ovaj način povećavate bezbednost Vašeg robota, AGV-a ili bilo koje druge pokretne mašine, kako biste savršeno ispunili Vaše bezbednosne zahteve.

Prednosti ključnih karakteristika Airskin-a

Pročitajte najnovije vesti

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.