Blue Danube Robotics

Blue Danube Robotics se fokusira na sigurnu saradnju čovjeka i robota u masovnoj proizvodnji.

Ova dinamična i brzorastuća austrijska kompanija proizvodi sigurnosna rješenja za robote, kobote i alate za završnu obradu (EOAT). To čini robote sigurnim za ljude, a samim tim i efikasnim za kompanije.

Airskin - Puna snaga industrijske automatizacije

Tactile Safety Solutions

Omogućite robotsku automatizaciju bez zaštite

Blue Danube Robotics Vam nudi patentirani AIRSKIN, čvrstu kožu osetljivu na pritisak koju možete lako montirati direktno na robota. Dostupan je za skoro sve standardne industrijske robote i aplikacije i pruža jedino rješenje za End of Arm Tooling (EOAT).

Iako se fokusiraju na aplikacije za paletiranje, vizuelnu inspekciju i uvrtanje šarafa, također Vam pružaju svoju stručnost u kreiranju rješenja kako bi u potpunosti zadovoljili Vaše druge potrebe. Razvili su sopstvenu metodu za proizvodnju AIRSKIN® i proces 3D štampanja veličine 1 za stvaranje hermetičkih, mekih TPU jastučića.

Imate pitanja za nas?

Učinite saradnju čoveka i robota bezbjednim

Da li želite praktična i fleksibilna bezbjednosna rješenja za robote i gripere? Da li želite da ostanete bez zaštite ili niste sigurni u izvodljivost i normativnu situaciju?

AIRSKIN senzor kolizije iz Blue Danube Robotics-a je sveobuhvatan sigurnosni zaklon za robote i gripere. Brzo se instalira i povezuje direktno sa robotskim kontrolerom umjesto sa sigurnosnom ogradom i na taj način omogućava kolaborativne aplikacije. Radi sa najvišim nivoom sigurnosti. Sistem je certifikovan ISO 13849 Cat. 3/PLe standardom i idealan je za aplikacije usklađene sa ISO/TS 15066.

Želite kupiti našu opremu?

Iskoristite neograničene mogućnosti

Blue Danube Robotics nudi PLe/Cat. 3 AIRSKIN modul, osetljiv na pritisak, sa bezbjednosnim certifikatom. Možete brzo montirati njihove modularne jastučiće koji dolaze u različitim veličinama, oblicima i debljinama na Vašem robotu preko Easy-On magnetnog sigurnosnog nosača.

Na ovaj način povećavate bezbjednost Vašeg robota, AGV-a ili bilo koje druge pokretne mašine, kako biste savršeno ispunili Vaše sigurnosne zahtjeve.

Prednosti ključnih karakteristika Airskin-a

Pročitajte najnovije vijesti

Pretplatite se na naš newsletter!