Blue Danube Robotics

Danube fokusohet në bashkëpunimin e sigurt njeri-robot në prodhimin masiv.

Blue Danube Robotics ju ofron zgjidhje sigurie për të transformuar lehtësisht robotët tuaj industrialë për të bashkëpunuar me njerëzit në mënyrë të sigurtë dhe me shpejtësi të lartë. Ata gjithashtu ofrojnë pajisje për Cobots dhe End-of-Arm-Tooling (EOAT).

Airskin - Fuqia e plotë e automatizimit industrial

Tactile Safety Solutions

Aktivizoni automatizimin robotik

Blue Danube Robotics ju ofron AIRSKIN® të patentuar, një lëkurë të fortë dhe të ndjeshme ndaj presionit që mund ta montoni lehtësisht drejtpërdrejt në robot. Ai është i disponueshëm për pothuajse çdo robot dhe aplikim industrial standard dhe ofron zgjidhjen e vetme për End of Arm Tooling (EOAT).

Edhe pse ata fokusohen në paletizimin, inspektimin vizual dhe aplikimet e vidhave, ato gjithashtu ju ofrojnë ekspertizën e tyre dhe krijojnë zgjidhje për të kënaqur nevojat tuaja në maksimum. Ata kanë zhvilluar metodën e tyre të prodhimit për prodhimin masiv të AIRSKIN® dhe një proces printimi 3D me madhësi 1 për krijimin e jastëkëve të butë TPU hermetik.

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Bëjeni të sigurt bashkëpunimin njeri-robot

Dëshironi zgjidhje praktike dhe fleksibël të sigurisë për robotët dhe kapëset? Dëshironi të keni zgjidhje të panumërta dhe jeni të pasigurt për kryerjen dhe situatën normative?

Sensori i përplasjes AIRSKIN nga Blue Danube Robotics është një mbulesë sigurie gjithëpërfshirëse për robotët dhe kapëset. Ai instalohet shpejt dhe lidhet drejtpërdrejt me kontrolluesin e robotit në vend të një kufiri sigurie dhe kështu mundëson aplikime bashkëpunuese. Ajo funksionon në nivelin më të lartë të sigurisë. Sistemi është ISO 13849 Cat. Siguria 3/PLe e çertifikuar dhe ideale për aplikimet në përputhje me ISO/TS 15066.

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Përdorni mundësi të pakufizuara

Blue Danube Robotics ofron gjithashtu PLe / Cat. 3 jastëkë AIRSKIN® të ndjeshëm ndaj presionit, module të certifikuara për sigurinë. Ju mund t’i montoni shpejt jastëkët e tyre modularë që vijnë në madhësi, forma dhe trashësi të ndryshme në robotin tuaj nëpërmjet montimit të sigurisë magnetike Easy-On.

Në këtë mënyrë ju mund të rrisni sigurinë e robotit tuaj, AGV ose çdo makinerie tjetër lëvizëse, për të përmbushur në mënyrë të përsosur kërkesat tuaja të sigurisë.

Përfitoni nga veçoritë kryesore të Airskin

Lexoni lajmet më të fundit