Adaptive Vision

Vodeći dobavljač proizvoda vision inspekcijskih sistema i rešenja.

Adaptive Vision omogućava proizvođačima mašina,  i industrijskim krajnjim korisnicima da reše probleme vision inspekcijskog sistema u širokom rasponu industrija.

Adaptive Vision logo

Machine Vision Specialist

Rešite probleme vision sistema sa Adaptive Vision

AV Studio

AV studio je najmoćniji softver zasnovan na protoku podataka, dizajniran inženjerima vision inspekcijskih sistema.

Ne zahteva nikakve veštine programiranja, ali je i dalje toliko moćan da može pobediti čak i sa rešenjima zasnovanim na bibliotekama za programiranje na niskom nivou. To je dokazano nekim od najzanimljivijih vision sistema na svetu.

Arhitektura je izuzetno fleksibilna, omogućavajući korisnicima lako prilagođavanje proizvoda načinu rada i specifičnim zahtevima svakog projekta.

Uz AV Studio, korisnici mogu raditi mnogo brže nego sa programiranjem na niskom nivou i dobijaju sve što im je potrebno za industrijsku analizu slike – zajedno sa najvišim performansama i fleksibilnošću.

Imate li pitanja za nas?

AV biblioteka

AV biblioteka

AV biblioteka je savremena C ++ i .NET biblioteka stvorena za industrijske aplikacije za analizu slika.

Postoji preko 1000 funkcija za opštu obradu slika, kao i alati na visokom nivou za zadatke poput usklađivanja šablona, merenja ili čitanja koda.

AV biblioteka korisnicima omogućava trenutni pristup najkvalitetnijem, dobro optimizovanom kodu, testiranom na terenu, koji im je potreban za njihove projekte vision inspekcijskih sistema!

Želite kupiti našu opremu?

Dodatak za Deep Learning

Dodatak za deep learning novo je otkriće u aplikacijama za vision inspekcijske sisteme. To je skup gotovih alata koji su obučeni sa dobrim i lošim uzorcima, a koji zatim automatski otkrivaju nedostatke ili karakteristike. Interno koristi velike strukture neuronskih mreža, koje je dizajnirao i optimizovao istraživački tim Adaptive Vision za upotrebu u sistemima industrijske inspekcije. Za korisnika su, međutim, obezbeđeni kao jednostavni filteri sa vrlo malo parametara i sa grafičkim alatima koji se lako koriste za praktično izvršavanje procesa obuke.

Mogu ga koristiti čak i korisnici bez veština programiranja.

Oslobađa napredne mogućnosti neuronskih mreža.

Modeli deep learning-a mogu se prekvalifikovati tako da uključuju nove funkcije.

Ispod haube, dodatak Deep Learning koristi WEAVER, industrijski zaključivač visokih performansi za vision inspekcijske sisteme. Budući da je potpuno komercijalni proizvod, WEAVER garantuje kvalitet industrijskog kvaliteta i dugoročnu podršku.

Dodatak AV Deep Learning

Omogućite svojim računarima da vide

Kao stručnjak za područje vision inspekcijskih sistema, Adaptive Vision daje Vašim računarima mogućnost da vide. Pružajući automatsku inspekciju i analizu temeljenu na slikama za aplikacije kao što su automatska inspekcija, kontrola procesa i vođenje robota, rešavaju probleme iz stvarnog sveta na način koji zadovoljava zahteve industrijske automatizacije i slična područja primene.

Pogledajte Priče o uspehu kompanija širom sveta koje koriste proizvode Adaptive Vision za podršku u proizvodnji različitih proizvoda.

Pročitajte najnovije vesti kompanije Adaptive Vision

  • AV Studio Deep Learning

Adaptive Vision Deep Learning

Koristite Adaptive Vision Deep Learning dodatak da biste pojednostavili proizvodnju aplikacija za Vision inspekcijske sisteme bez znanja o programiranju.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.