Adaptive Vision Studio

Sa Adaptive Vision Studio 5.1, Adaptive Vision nadograđuje svoj efikasan i fleksibilan softver za inženjere vision inspekcijskih sistema sa zanimljivim inovacijama i karakteristikama. Kreirajte tipične aplikacije za vision inspekcijske sisteme ili razvijajte velike projekte prilagođene Vašim zahtevima bez ikakvih prethodnih veština programiranja!

Lako kreirajte zahtevne vision sisteme

AV Studio kompanije Adaptive Vision je efikasan softver zasnovan na protoku podataka, koji uključuje obiman skup moćnih alata za analizu slike. Iako ne zahteva veštine programiranja, koristi se u mnogim najzahtevnijim vision sistemima.

Njegova arhitektura je veoma fleksibilna, osigurava da možete lako da prilagodite proizvod načinu na koji radite i specifičnim zahtevima bilo kog projekta.

Naučite više o izvanrednim karakteristikama AV Studio + Library AV Deep Learning

Adaptive Vision Studio 5.1

Želite kupiti našu opremu za Vision sisteme?

Postignite viši standard kod vision inspekcijskih sistema

Adaptive Vision Studio 5.1 je nadograđena verzija kompanije Adaptive Vision.

Najnovija verzija je prepuna uzbudljivih funkcija, uključujući Deep Learning OCR, automatsku obuku modela, podršku za EtherNet/IP protokol kao i tačke prekida programa, ova verzija definiše viši standard za softver vision inspekcijskih sistema.

Rešite se izazovnih OCR projekata

Adaptive Vision Deep Learning OCR je krajnji odgovor na izazovne projekte prepoznavanja karaktera, gde složene neujednačene pozadine, zamagljeni karakteri ili reflektujuće metalne površine čine tradicionalne OCR tehnike nepouzdanim.

Alat je prethodno sačinjen sa hiljadama različitih slika i može da postigne neverovatnu preciznost od ~98% direktno iz kutije, čak i sa izuzetno izazovnim slučajevima.

Adaptive Vision Deep Learning OCR

Uštedite vreme uz automatsku obuku i istoriju modela

Adaptive Vision 5.1 Automatic obuka

Većina projekata deep learning-a zahteva obuku više modela, što zahteva mnogo vremena i truda. Ovo je mesto gde AV automatska obuka i istorija modela zaista prednjače.

Automatska obuka Vam omogućava da brzo odredite različite skupove parametara za obuku, automatski obučite sve modele i generišete detaljan izveštaj za svaki model.

Istorija modela Vam omogućava da brzo pregledate i upravljate svim prethodno obučenim modelima, prelazite između njih, kao i da dobijete detaljno poređenje.

Ostale promene u AV Studio 5.1

Podrška za EthernetIP protokol putem I/O kartica kompanije Hilscher.

Sa programskim prelomnim tačkama sada možete postaviti segmente svoje aplikacije nakon kojih će se izvođenje pauzirati. Ovo može biti vrlo korisno pri utklanjanju grešaka u velikim programima. Možete koristiti prečicu F9—baš kao u Microsoft Visual Studio. 

Uparivanje šablona temeljeno na rubovima značajno je poboljšano dodavanjem dinamički izračunatih nivoa piramide unutar modela. To rezultira mnogo bržim stvaranjem modela i daleko manjom potrošnjom memorije modela.

Ponovno implementirana verzija ProfileBox HMI kontrole, koja podržava do 8 grafikona i može prikazati profile, numeričke nizove, geometrijske primitive, kao i horizontalne linije koje označavaju granice ili referentni nivo.

Adaptive Vision Studio za OpenCV: potpuno besplatno, novo izdanje Adaptive Vision Studio namenjeno informatičarima i studentima, koje umotava funkcije biblioteke OpenCV unutar korisničkog interfejsa zasnovanog na blokovima Adaptive Vision. Zabavi se!

Vrlo poboljšani 3D pregledi, nove funkcije formule. 

Za potpuni popis promjena, pogledajte AV 5.1 Release Notes.

Adaptive Vision Studio model istorije

Želite saznati više?

Adaptive Vision Studio

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti