Adaptive Vision

Vodeći dobavljač opreme za vision inspekcijske sisteme i rješenja.

Adaptive Vision omogućava proizvođačima mašina, i industrijskim krajnjim korisnicima da riješe probleme vision inspekcijskog sistema u širokom rasponu industrija.

Adaptive Vision logo

Machine Vision Specialist

Riješite probleme vision inspekcijskih sistema sa Adaptive Vision

AV Studio

AV studio je najmoćniji softver zasnovan na protoku podataka, dizajniran za inženjere vision inspekcijskih sistema.

Ne zahtjeva nikakve vještine programiranja, ali je i dalje toliko močan da pomoću osnovnih ugrađenih biblioteka zadovolja i najzahtjevnije vision inspekcije. Ove performanse su dokazane na mnogobrojnim projektima širom svijeta.

Arhitektura je izuzetno fleksibilna, te omogućava korisnicima lako prilagođavanje proizvoda načinu rada i specifičnim zahtjevima svakog projekta.

Uz AV Studio, korisnici mogu raditi mnogo brže nego sa programiranjem na niskom nivou i dobijaju sve što im je potrebno za industrijsku analizu slike – zajedno sa najvišim performansama i fleksibilnošću.

AV biblioteka

AV biblioteka

AV biblioteka je savremena C++ i .NET biblioteka namjenjena industrijskim aplikacijama za analizu slike.

Postoji preko 1000 funkcija za opštu obradu slika, kao i alati na visokom nivou za zadatke poput usklađivanja šablona, mjerenja ili čitanja koda.

AV biblioteka korisnicima omogućava trenutni pristup najkvalitetnijem, dobro optimizovanom kodu, testiranom na terenu, koji im je potreban za njihove projekte vision inspekcijskih sistema!

Dodatak za Deep Learning

Dodatak za deep learning novo je otkriće u aplikacijama za vision inspekcijske sisteme. To je skup gotovih alata koji su opremljeni sa dobrim i lošim uzorcima, a koji zatim automatski detektuju nedostatke ili karakteristike. Interno koristi velike strukture neuronskih mreža, koje je dizajnirao i optimizovao istraživački tim Adaptive Vision za upotrebu u sistemima industrijske inspekcije. Za korisnika su, međutim, obezbjeđeni kao jednostavni filteri sa vrlo malo parametara i sa grafičkim alatima koji se lako koriste za praktično izvršavanje procesa obuke.

Mogu ga koristiti čak i korisnici bez iskustva.

Omogućava implementaciju moćnih performansi neuronskih mreža.

Modeli deep learning-a mogu se prekvalifikovati tako da uključuju nove funkcije.

Ispod haube, dodatak Deep Learning koristi WEAVER, industrijski zaključivač visokih performansi za vision inspekcijske sisteme. Budući da je potpuno komercijalni proizvod, WEAVER garantuje kvalitet industrijskog nivoa i dugoročnu podršku.

Dodatak AV Deep Learning

Omogućite svojim računarima da vide

Kao stručnjak za područje vision inspekcijskih sistema, Adaptive Vision daje Vašim računarima mogućnost da vide. Pružajući automatsku inspekciju i analizu temeljenu na slikama za aplikacije kao što su automatska inspekcija, kontrola procesa i vođenje robota, rješavaju probleme iz stvarnog svijeta na način koji zadovoljava zahtjeve industrijske automatizacije i slična područja primjene.

Pogledajte Uspješne priče o kompanijama širom svijeta koje koriste proizvode Adaptive Vision za podršku u proizvodnji različitih proizvoda.

Pročitajte najnovije vijesti kompanije Adaptive Vision

Pretplatite se na naš newsletter!