Turck senzor FS+ za praćenje protoka

Tražite jedinstvenu kombinaciju pouzdanog i ponovljivog praćenja protoka i temperature tečnih medija, robusnost, visoku klasu zaštite i jednostavan rad? Rešenje sa IO-linkom? Onda je Turck-ov senzor u seriji proizvoda FS+ pravi izbor za Vas!

Senzor protoka za optimalno rešenje primene

Tehnologija treba da olakša Vaše svakodnevne zadatke i da bude lako dostupna, intuitivna i prilagodljiva. Genijalni industrijski dizajn mora da Vas zadivi i da pomogne proizvodu da izdrži teške industrijske uslove. Sve su to karakteristike Turck-ovog novog FS+ senzora protoka sa IO-Link 1.1. Nakon dugogodišnjeg intenzivnog razvoja, ovaj senzor ispunjava i najstrože zahteve.

Kompaktni FS+ senzor protoka Vam pruža pouzdanu i ponovljivu kontrolu protoka i temperature tečnih medija u Vašoj proizvodnji. Jednostavan je za rukovanje, a njegov inovativni koncept zaptivanja dobro ga štiti od spoljašnjih uticaja.

Želite kupiti naše Senzore?

Postavite tačku prebacivanja brzo i jednostavno

Postavite tačku prebacivanja FS+ senzora Turck

Možete brzo i jednostavno da integrišete FS+ senzore u svoje mašine i postrojenja. Senzori se lako montiraju i mogu automatski detektovati PNP/NPN signale.

Iskoristite funkciju Quick Teach, koja Vam omogućava da postavite tačku prebacivanja direktno na uređaju za nekoliko sekundi. Praćenje delta protoka osigurava da se nastavna tačka proučava u tačno vreme.

Štiti od uticaja okoline

Senzorom protoka FS+ se može upravljati bez habanja sa preko tri dodirne table. Oni Vam omogućavaju zgodnu navigaciju kao na Vašem pametnom telefonu, a istovremeno eliminišu potrebu za dodatnim zaptivnim površinama.

Njegovo kućište od nerđajućeg čelika i jednodelni poklopac pomažu FS+ senzoru da odoli habanju i ispunjava stroge zahteve klasa zaštite IP66, IP67 i IP69K.

Klasa zaštite FS+ senzor Turck

Mnoštvo posebnih karakteristika koje će Vas uveriti!

Lako montiranje i postavljanje FS+ senzora Turck

Lako se montira i postavlja

 • Kućište senzora može se slobodno okretati za 340°
 • Modularni mehanički koncept
 • Integrisano merenje temperature
 • Pouzdano podučavajte uz praćenje delta protoka
 • Podesite tačku prebacivanja u samo nekoliko koraka koristeći funkciju Quick Teach
 • Automatsko otkrivanje: PNP/NPN
 • Postavite vrh sonde kako želite

Brzi proces učenja

Quick Teach FS+ senzor Turck

Funkcija brzog učenja

Možete podesiti tačku prebacivanja trenutno ili čak direktno na samom uređaju pomoću funkcije „Quick Teach“. FS+ prati efektivni protok i upozorava Vas na sva odstupanja od referentne vrednosti, koju možete slobodno podesiti.

praćenje delta protoka FS+ senzor Turck

Praćenje delta protoka

Praćenje delta protoka osigurava da su sve funkcije učenja omogućene samo kada je protok konstantan. Na ovaj način možete biti sigurni da ste podesili tačku uključivanja pod ispravnim, željenim uslovima. Ovo pouzdano sprečava pojavu slučajnih ili sistematskih grešaka tokom procesa podučavanja.

Rad preko nagrađenog interfejsa

 • LED indikatori za izlaze i aktivni režim učenja
 • LED traka sa 2 boje, 11 segmenata
 • Touchpads koji se ne habaju
 • Displej pod uglom od 45°
 • Statusne LED diode za napon, greške, funkciju zaključavanja i IO-Link
 • Proziran prednji poklopac otporan na ogrebotine
Interfejs FS+ senzor Turck
Modularni FS+ senzor Turck

Modularno raznolik asortiman

FS+ senzori protoka su deo Turck-ove nove platforme za senzore fluida i prate modularni mehanički koncept. Neutralna spojna matica M18 × 1 omogućava Vam da prilagodite različite procesne veze Vašoj primeni. Pored toga, naš sofisticirani sistem kontrole zaliha obezbeđuje najbrže vreme isporuke. Sonde su dostupne u različitim dužinama.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

FS+ senzor protoka Turck

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti