Leuze 25C moćni fotoelektrični senzor

Koristite izuzetno pouzdanu i efikasnu 25C seriju retroreflektujućih fotoelektričnih senzora iz Leuze-a u širokom spektru industrijskih primena.

Automatizujte sa univerzalnim senzorskim rešenjem 

Leuze 25C polarizovani retroreflektivni fotoelektrični senzor (fotoćelija) je univerzalno senzorsko rešenje za širok spektar primena u sistemima pakovanja, intralogistici i tehnologiji automatizacije. Nudi najveći radni opseg za svoju veličinu i ističe se rezervom funkcije.

Specijalni uređaji kao što su senzori sa izduženom ili malom svetlosnom tačkom, fotoelektrični senzori od prozirnog stakla ili fotoelektrični senzori velike snage kroz snop, izvanredna su rešenja za komplikovane aplikacije.

Želite kupiti naše Senzore?

Iskoristite poboljšanja 

Retroreflektivni senzor se može pohvaliti povećanom rezervom snage, koja je čak 80% veća nego kod prethodnih modela. Ovo Vam omogućava:

  • Bolje i efikasnije eliminisanje ambijentalnog svetla iz okoline, što senzor čini neosetljivim na ambijentalnu svetlost.
  • Automatsko podešavanje osetljivosti senzora, kada se na zaštitnom staklu pojave nečistoće i refleksije okoline.
  • Neosetljivost na prljavštinu, jer senzor može da radi u različitim režimima zbog velike rezerve. Sve od minimalne osetljivosti do maksimalnog pojačanja.
Retroreflektivni fotoelektrični senzori Leuze serije 25C

Koristite ga za aplikacije gde Vam je potrebna visoka pouzdanost

  • 25C fotoćelija je prilagođena za upotrebu u izuzetno širokom temperaturnom opsegu od -40°C do +60°C.
  • Kućište nudi nivo zaštite koji dostiže klasu IP67 ili IP69K, što ga čini lakim za upotrebu čak i u najzahtevnijim okruženjima.
  • Fotoćelija je kreirana za upotrebu na transportnim trakama prerađivačke industrije i za specijalne mašine koje zahtevaju visoku pouzdanost rada

Odaberite željenu verziju 

Retroreflektivni fotoelektrični senzori Leuze serije 25C

Na slici možete videti različite verzije fotoćelije sa veličinom svetlosnog snopa, dužinom snopa i oblikom krajnje tačke. Na primer možete izabrati:

  • Laku barijeru sa velikom rezervom kapaciteta i dometom od 200m.
  • Ogledalo-refleksni dizajn u kombinaciji sa veoma malim ogledalima posebno pogodnim za prašnjava okruženja i detekciju providnih folija.
  • Verziju senzora koja se može pohvaliti najdužom razdaljinom dodira u svojoj klasi, jer može pouzdano da kuca objekte do udaljenosti od 1200 mm

Želite saznati više?

Retroreflektivni fotoelektrični senzori Leuze serije 25C

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti