Ultra kompaktni inverterski pogon Yaskawa J1000

Njegova mala veličina i lako rukovanje, zajedno sa čuvenom Yaskawa pouzdanošću. Učinite pretvarač J1000 jednim od najpopularnijih frekventnih pretvarača – ne samo što se tiče troškova!

Inverterski pogon za nezahtevne primene 

Inverterski pogon Yaskawa J1000 dolazi od vodećeg svetskog proizvođača AC pogona, servo pogona, mašinskih kontrolera, PLC-a i HMI-a i industrijskih robota sa 100-godišnjom tradicijom.

J1000 iz Yaskawe je jednostavan, sposoban i pouzdan pogon, pogodan za nezahtevne primene indukcionih motora do 5.5 kW. Izvanredan odnos snage i veličine i jedna pored druge instalacije bez otvora smanjuju prostor za montažu na minimum.

Želite kupiti našu opremu?

Nema složenijih promena parametara! 

inverterski pogon Yaskawa serije J1000 aplikacija

Inverterski pogon serije J1000 automatski postavlja parametre potrebne za glavne primene. Lako razumljiva struktura parametara omogućava Vam podešavanje u najkraćem vremenu. Ispunjava sve zahteve za kompaktne aplikacije sa promenljivim brzinama i uštedom energije. Sposoban je za 150% preopterećenja u teškom režimu rada (1 min).

Možete kontrolisati pretvarač pomoću ugrađenog 5-cifrenog displeja ili pomoću daljinskog operatera. Ovo poslednje Vam omogućava da se povežete sa pretvaračem i da nadgledate i menjate njegove parametre. Memorijska jedinica je dostupna za prenos podataka između pretvarača i računara. Možete koristiti J1000 inverterski pogon za upravljanje ventilatorima, pumpama, kompresorima, transportnim trakama, pokretnim stepenicama, dizalicama itd.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

inverterski pogon Yaskawa serije J1000

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti