Ultra kompaktni inverterski pogon Yaskawa J1000

Njegova mala veličina i lako rukovanje, zajedno sa čuvenom Yaskawa pouzdanošću. Učinite pretvarač J1000 jednim od najpopularnijih frekventnih pretvarača – ne samo što se tiče troškova!

Inverterski pogon za nezahtjevne primjene 

Inverterski pogon Yaskawa J1000 dolazi od vodećeg svjetskog proizvođača AC pogona, servo pogona, mašinskih kontrolera, PLC-a i HMI-a i industrijskih robota sa 100-godišnjom tradicijom.

J1000 iz Yaskawe je jednostavan, sposoban i pouzdan pogon, pogodan za nezahtjevne primjene indukcionih motora do 5.5 kW. Izvanredan odnos snage i veličine i jedna pored druge instalacije bez otvora smanjuju prostor za montažu na minimum.

Želite kupiti našu opremu?

Nema složenijih promjena parametara! 

inverterski pogon Yaskawa serije J1000 aplikacija

Inverterski pogon serije J1000 automatski postavlja parametre potrebne za glavne primjene. Lako razumljiva struktura parametara omogućava Vam podešavanje u najkraćem vremenu. Ispunjava sve zahtjeve za kompaktne aplikacije sa promjenjivim brzinama i uštedom energije. Sposoban je za 150% preopterećenja u teškom režimu rada (1 min).

Možete kontrolisati pretvarač pomoću ugrađenog 5-cifrenog displeja ili pomoću daljinskog operatera. Ovo posljednje Vam omogućava da se povežete sa pretvaračem i da nadgledate i mijenjate njegove parametre. Memorijska jedinica je dostupna za prenos podataka između pretvarača i računara. Možete koristiti J1000 inverterski pogon za upravljanje ventilatorima, pumpama, kompresorima, transportnim trakama, pokretnim stepenicama, dizalicama itd.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    inverterski pogon Yaskawa serije J1000

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti