Inverterski pogon visokih performansi A1000

Serija A1000 iz Yaskawe predstavlja vrhunski inverterski pogon koji pokreće ne samo indukcijske motore, već i motore sa trajnim magnetima i punim obrtnim momentom pri nultoj brzini. Iskoristite svoje ugrađene funkcionalne sigurnosne karakteristike, optimiziranu efikasnost mašine, jednostavnu integraciju funkcionalnosti PLC-a, jednostavno pokretanje i uštedu vremena te uštedite prostor i kompaktno postavite. 

Iskoristite izvrsne performanse A1000 

Inverterski pogon Yaskawa serije A1000 dolazi od vodećeg svjetskog proizvođača AC pogona, servo pogona, mašinskih kontrolera, PLC-a i HMI-a i industrijskih robota sa 100-godišnjom tradicijom.

A1000 iz Yaskawa je moćan, pouzdan i visoko efikasan inverterski pogon koji pokreće ne samo indukcione motore, već i PM motore. Obezbjeđuje pun obrtni moment pri nultom broju obrtaja u otvorenoj i zatvorenoj petlji. Njegova napredna tehnologija upravljanja za uštedu energije poboljšava efikasnost i produktivnost mašine u kombinaciji sa radom indukcionog i PM motora.

Želite kupiti našu opremu?

Napredna kontrola motora

Inverterski pogon A1000 serije Yaskawa aplikacije

Zbog metoda automatskog podešavanja, A1000 inverterski pogon kontinuirano analizira promjene u karakteristikama motora tokom rada za visoko preciznu kontrolu brzine. Funkcije automatskog podešavanja optimizuju parametre pogona za rad sa indukcionim motorima kao i sa sinhronim motorima kako bi se postigli najviši mogući nivoi performansi. Štaviše, ne samo da su performanse pogona i motora optimizovane, već se i podešavanja u odnosu na povezane mašine automatski prilagođavaju.

Nivoi zaštite: IP00, IP20, NEMA tip 1, IP54

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Inverterski pogon A1000 serije Yaskawa

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti