Napredni laserski triangulacijski senzor

OptoNCDT 1900 laserski triangulacioni senzor, sa svojom jedinstvenom kombinacijom robusnosti, kompaktnosti, brzine i pouzdanosti, obezbeđuje optimalne performanse dinamičkih i izuzetno preciznih merenja, čak i na veoma zahtevnim površinama.

Upoznajte laserski triangulacijski senzor sledeće generacije 

OptoNCDT 1900 laserski triangulacioni senzor je najnoviji model Micro Epsilon laserskih senzora. On stvara napredna tehnička rešenja u oblasti automatizacije, posebno tamo gde su Vam potrebna izuzetno precizna merenja ili inspekcija.

Inovativni senzor optoNCDT 1900 može se koristiti za dinamička merenja kretanja, udaljenosti i položaja u automatizaciji i robotici. Biće Vam obezbeđena jedinstvena kombinacija velike brzine, kompaktnog dizajna i preciznosti. Integrisani kontroler visokih performansi će obezbediti veoma brzu i tačnu obradu i prikaz izmerenih vrednosti.

Želite kupiti naše Senzore?

Merite precizno i neosetljivo na ambijentalno svetlo

laserski triangulacioni senzor optoNCDT 1900 Micro-Epsilon

Osetljivost laserskog triangulacionog senzora na ambijentalnu svetlost je značajno smanjena (do 50.000 luksa), što ga stavlja u sam vrh svoje klase po otpornosti na svetlost. Sa frekvencijom merenja do 10 kHz, obezbedićete izuzetno brza merenja.

OptoNCDT 1900 senzor uključuje napredne algoritme za naprednu površinsku kompenzaciju. Ovo obezbeđuje stabilna i pouzdana merenja čak i na veoma zahtevnim površinama.

Karakteristike optoNCDT laserskog triangulacionog senzora

  • Opsezi merenja (mm): 10 // 25 // 50, dodatni opsezi će uskoro biti dostupni,
  • Linearnost od 2 µm naviše (± 0,02% FSO),
  • Podesiva frekvencija merenja do 10 kHz,
  • Analogni (4…20 mA; 0 (5 V / 0 (10 V)) i digitalni izlazi,
  • Digitalni interfejsi (RS422 / 18 bit),
  • PROFINET / EtherNet / IP interfejs modul,
  • Za optimizaciju signala, dvostepena prosečna merna vrednost omogućava veoma stabilna i precizna merenja, čak i ivica i koraka (± 0,02%).

Brza i jednostavna instalacija 

Novi, patentirani koncept montaže će Vam omogućiti da precizno i ponovljivo pozicionirate optoNCDT 1900 laserski triangulacioni senzor. Montaža senzora pomoću ugrađenih čaura automatski poravnava senzor sa idealnom mernom pozicijom. Ovo će Vam omogućiti da lako zamenite senzor, a istovremeno će obezbediti još veću preciznost u obavljanju zadataka merenja

Zahvaljujući maloj veličini (70 x 31 x 45 mm), lakoći i stabilnom aluminijumskom kućištu, ovaj laserski triangulacioni senzor se takođe može instalirati u okruženju sa ograničenim prostorom. Senzor ima nivo zaštite IP67.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

laserski triangulacioni senzor optoNCDT 1900 Micro-Epsilon

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti