Industrijski računar sa ekranom osetljivim na dodir

Koristite računar sa ekranom osetljivim na dodir i tankim dizajnom za nesmetan rad Vaše najzahtevnije aplikacije, dok istovremeno možete iskoristiti njegovu atraktivnu cenu.

Koristite ga u širokom spektru aplikacija

Vodeća kompanija za dizajn i proizvodnju u oblasti industrijskih računara i ugrađenih uređaja Axiomtek, predstavlja Grade Touch Panel PC GOT3217WL-845-PCT, koji se odlikuje ekranom na dodir, tankim dizajnom i izuzetno atraktivnom cenom.

Veliki ekran prilagođen korisniku i kapacitivni ekran osetljiv na dodir čine ovaj računar sa dodirnim panelom  pogodnim za širok spektar aplikacija, na primer, za IIoT (industrijski Internet of Things), automatizaciju i digitalno oglašavanje.

Želite kupiti našu opremu?

Budite efikasni sa multi-touch panelom

Industrijski računar osetljiv na dodir Axiomtek

GOT3217WL-845-PCT industrijski računar sa ekranom osetljivim na dodir ima 21,5” FHD TFT široki LCD ekran sa kapacitivnom tehnologijom projektovane na više dodira u 10 tačaka i osvetljenjem od 250 nita za lak rad i bolje korisničko iskustvo. Pokreće ga ugrađeni Intel® Pentium® procesor N3710 iz Braswell SoC koji obezbeđuje nisku potrošnju energije (4 W) zahvaljujući novoj  14 nm litografiji.

U isto vreme, četvorojezgarni CPU je dobro prilagođen za rukovanje aplikacijama sa više niti i pokretanje više istovremenih programa bez ometanja performansi primarne aplikacije. Panel osetljiv na dodir ima dizajn hlađenja bez ventilatora iza IP65 prednjeg okvira. Aluminijumski okvir daje uređaju robusnost i moderan dizajn. Udobno radi na temperaturama od 0 °C do 45 °C i vibracijama do 1G.

Iskoristite nekoliko opcija za skladištenje podataka

Touch panel sistem podržava Windows® 10 i Windows® 10 IoT. Omogućava instalaciju dve PCI Express Mini kartice u slotove za proširenje i WLAN antenu, za povezivanje sa bežičnim lokalnim i 3G mrežama. Podržava do 8 GB DDR3L RAM-a i dve jedinice za skladištenje podataka (2,5 ”SATA SSD / HDD i mSATA).

Širok spektar ulaznih/izlaznih portova uključuje dva USB 3.0 i dva USB 2.0 porta, dva Gigabit Ethernet porta, audio izlaz i RS-232 i RS-232/422/485 serijske portove. Pored konfiguracije za montiranje na zid, ovaj multi-touch panel PC može se montirati preko montaže na panel, VESA ruke i postolja za sto.

Industrijski računar osetljiv na dodir Axiomtek

Karakteristike širokog ekrana sa višestrukim dodirnim panelom

Industrijski računar osetljiv na dodir Axiomtek
  • 21,5″ Full HD projektovani kapacitivni multi-touch široki ekran
  • Dizajn bez ventilatora sa Intel® Pentium® procesorom N3710
  • 1x 204-pinski DDR3 SO-DIMM utičnica (maks. 8 GB)
  • 2,5″ SATA HDD i mSATA
  • 2x GbE LAN, 2x USB 3.0, 2x USB 2.0, 2x COM porta
  • Podesite RS-232/422/485 podešavanje preko BIOS-a
  • 2x PCI Express otvora za mini kartice
  • 3G, WLAN modul i antena (opciono)
  • IP65 Aluminijumska prednja maska
  • Montaža na panel i opciona VESA ruka, postolje za sto, nosač za zid

Uključite lak daljinski pristup

Preporučujemo Vam da povežete računar sa SECOMEA softverom, koji će Vam omogućiti brz, lak i bezbedan daljinski pristup, bez obzira na Vašu lokaciju.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti