Industrijski računar sa ekranom osjetljivim na dodir

Koristite računar sa ekranom osetljivim na dodir i tankim dizajnom za nesmetan rad Vaše najzahtjevnije aplikacije, dok istovremeno možete iskoristiti njegovu atraktivnu cijenu.

Koristite ga u širokom spektru aplikacija

Vodeća kompanija za dizajn i proizvodnju u oblasti industrijskih računara i ugrađenih uređaja Axiomtek, predstavlja Grade Touch Panel PC GOT3217WL-845-PCT, koji se odlikuje ekranom na dodir, tankim dizajnom i izuzetno atraktivnom cijenom.

Veliki ekran prilagođen korisniku i kapacitivni ekran osetljiv na dodir čine ovaj računar sa dodirnim panelom pogodnim za širok spektar aplikacija, na primjer, za IIoT (industrijski Internet of Things), automatizaciju i digitalno oglašavanje.

Želite kupiti našu industrijsku mrežnu opremu?

Budite efikasni sa multi-touch panelom

Industrijski računar osetljiv na dodir Axiomtek

GOT3217WL-845-PCT industrijski računar sa ekranom osjetljivim na dodir ima 21,5” FHD TFT široki LCD ekran sa kapacitivnom tehnologijom projektovane na više dodira u 10 tačaka i osvijetljenjem od 250 nita za lak rad i bolje korisničko iskustvo. Pokreće ga ugrađeni Intel® Pentium® procesor N3710 iz Braswell SoC koji obezbjeđuje nisku potrošnju energije (4 W) zahvaljujući novoj 14 nm litografiji.

U isto vrijeme, četvorojezgarni CPU je dobro prilagođen za rukovanje aplikacijama sa više niti i pokretanje više istovremenih programa bez ometanja performansi primarne aplikacije. Panel osjetljiv na dodir ima dizajn hlađenja bez ventilatora iza IP65 prednjeg okvira. Aluminijumski okvir daje uređaju robusnost i moderan dizajn. Udobno radi na temperaturama od 0 °C do 45 °C i vibracijama do 1G.

Iskoristite nekoliko opcija za skladištenje podataka

Touch panel sistem podržava Windows® 10 i Windows® 10 IoT. Omogućava instalaciju dve PCI Express Mini kartice u slotove za proširenje i WLAN antenu, za povezivanje sa bežičnim lokalnim i 3G mrežama. Podržava do 8 GB DDR3L RAM-a i dvije jedinice za skladištenje podataka (2,5 ”SATA SSD / HDD i mSATA).

Širok spektar ulaznih/izlaznih portova uključuje dva USB 3.0 i dva USB 2.0 porta, dva Gigabit Ethernet porta, audio izlaz i RS-232 i RS-232/422/485 serijske portove. Pored konfiguracije za montiranje na zid, ovaj multi-touch panel PC može se montirati preko montaže na panel, VESA ruke i postolja za sto.

Industrijski računar osetljiv na dodir Axiomtek

Karakteristike širokog ekrana sa višestrukim dodirnim panelom

Industrijski računar osetljiv na dodir Axiomtek
 • 21,5” Full HD projektovani kapacitivni multi-touch široki ekran
 • Dizajn bez ventilatora sa Intel® Pentium® procesorom N3710
 • 1x 204-pinski DDR3 SO-DIMM utičnica (maks. 8 GB)
 • 2,5” SATA HDD i mSATA
 • 2x GbE LAN, 2x USB 3.0, 2x USB 2.0, 2x COM porta
 • Podesite RS-232/422/485 podešavanje preko BIOS-a
 • 2x PCI Express otvora za mini kartice
 • 3G, WLAN modul i antena (opciono)
 • IP65 Aluminijumska prednja maska
 • Montaža na panel i opciona VESA ruka, postolje za sto, nosač za zid

Uključite lak daljinski pristup

Preporučujemo Vam da povežete računar sa SECOMEA softverom, koji će Vam omogućiti brz, lak i bezbjedan daljinski pristup, bez obzira na Vašu lokaciju.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

  Pretplatite se na naš newsletter!

   Ne propustite druge povezane vijesti