Induktivni senzori Uprox3 Turck

Turck-ovi Uprox3 induktivni senzori pripadaju senzorima Factor1, koji imaju ista rastojanja prebacivanja za sve metale. Nova elektronska platforma Uprox3 induktivnih senzora koji koriste najnovije čipove i proizvodne tehnologije, omogućava instalaciju u kompaktna kućišta, npr. 4 mm glatka cev i M5 dizajn sa razmakom prebacivanja od 1 mm. Zahvaljujući novom dizajnu, ranije najkompaktniji M8, M12 i M18 dizajni su kraći.

Veća rasklopna udaljenost bez kompromisa

Iako su postojeći Uprox+ senzori nudili velike razdaljine prebacivanja za sve metale, ova rastojanja su povećana za čak 50 procenata u novim senzorima. Ovim Turck induktivnim senzorima preuzimaju vodeću ulogu na trenutnom tržištu. Ranije je bilo nedostižno osetiti 3mm u dizajnu M8, 6mm u M12 i 10mm u M18.

Međutim, zahvaljujući doslednom razvoju svoje Uprox3 tehnologije, Turck je uspeo da postigne ove veće udaljenosti prebacivanja bez ikakvih kompromisa u performansama. Senzori Uprox3 i dalje nude izuzetnu pouzdanost aplikacija za zahtevne zadatke senzora, ali takođe omogućavaju mogućnost potpuno novih instalacija.

Želite kupiti naše Senzore?

Pogodno za zahtevne aplikacije

Induktivni senzor Uprox3 Turck

Zbog njihove inherentne otpornosti na magnetna polja, senzori Uprox3 serije su pogodni za upotrebu u mnogim zahtevnim industrijskim sektorima, kao što je zavarivanje za automobilska tržišta i tržišta za formiranje metala. Dostupni su sa robusnim senzorima obloženim PTFE u M8, M12 i M18 dizajnu.

Dostupan je i Turck-ov Weldguard, koji je otporan na visoku toplotu i nakupljanje šljake zavarivanja. Kao i njihovi prethodnici, svi Uprox3 senzori nude visoku EMC stabilnost i fleksibilnu montažu uključujući potpunu montažu u ravni, kao i precizne tačke prekidača.

Upoznajte njihovu odličnu tehnologiju

Prethodno je Turck proizvodio Factor1 induktivne senzore sa PCB kalemovima. Induktivni senzori su takođe detektovali obojene metale na istoj udaljenosti kao i feromagnetni materijali. Odlično su se ponašali u ekstremnim temperaturnim uslovima i aplikacijama gde su prisutne elektromagnetne smetnje.

10 godina kasnije, uvodi se uprox+ tehnologija, gde je namotaj zamenjen kalemovima direktno na čipu kako bi se povećao efektivni signal. Nove generacije nude prednosti većih razdaljina uključivanja zajedno sa dizajnom i operacijama montaže koje su ranije bile nezapamćene.

Inductive sensors Uprox3 Turck

Iskoristite prednosti Uprox3

Uprox3 je nova razvojna prekretnica. Turck-ova nova tehnologija je uspela da poveća razdaljinu prebacivanja do 50%. Osnovni princip rada uprox senzora je očuvan, što je dokazano u milionima primena.

Modifikovana elektronska arhitektura i upotreba najnovijih čipova i proizvodnih tehnologija omogućavaju trećoj generaciji uprox senzora da postigne najveće udaljenosti prebacivanja od svih induktivnih senzora na tržištu, uključujući senzore faktora 1. Ovde možete pronaći koristan članak o Uprox3 tehnologiji.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Induktivni senzori Uprox3 Turck

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti