Eta Enclosures

Eta Enclosures je poznat kao svetski referentni proizvođač visokokvalitetnih rešenja kućišta za industrijsku automatizaciju, distribuciju LV energije i IT poslovanja.

ETA enclosures logo

Rešenja kućišta

Odaberite vodeće proizvode na tržištu kompanije Eta Enclosures

Osnovana 1978. godine u Italiji, sa preko četrdeset godina iskustva u proizvodnji čeličnih limova, nerđajućeg čelika i ekstrudiranog aluminijuma.To je referenca u globalnom pejzažu dizajna, proizvodnje i distribucije neožičenih električnih ormara od čeličnog lima, nerđajućeg čelika i aluminijuma.

  • Rešenja kućišta za industrijsku automatizaciju

  • Rešenja kućišta za teška okruženja

  • Rešenja kućišta za distribuciju LV energije

  • Rešenja kućišta za IT

Imate li pitanja za nas?

Oslonite se na ETA Enclosures i biće Vam uvek na raspolaganju

Grupa se predstavlja sa sedištem, dve proizvodne lokacije (jedna se nalazi u Canzo, Italija, za rane faze proizvodnje, a druga u Albavilli, Italija, za završne faze), logistički centar u Italiji, dve komercijalne podružnice Overseas (Engleska i Francuska), predstavništvo na Kipru (za tržište Bliskog Istoka) i široka prodajna mreža širom Italije i širom sveta u više od 40 zemalja.

Želite kupiti našu opremu?

Iskoristite mogućnosti kompanije ETA

U svojoj laboratoriji njihovi inženjeri mogu da zamisle, dizajniraju i izgrade nove inovativne proizvode i rešenja. Tamo takođe mogu razviti prilagođene projekte za svoje poslovne partnere. U njihovom istraživačkom centru za istraživanje i razvoj mogu proučavati Vaše potrebe i svaki deo projekta može se testirati, zahvaljujući proizvodnim sistemima koji su u potpunosti posvećeni prototipovima i testiranju. Na taj način mogu izabrati najefikasnije rešenje.

Oni takođe imaju svoje odeljenje za kvalitet i bezbednost, koji će biti u avangardi kada su u pitanju sertifikacije i sektorski propisi i standardi, da odgovore na precizne i jedinstvene zahteve tržišta, zahvaljujući posvećenoj laboratoriji opremljenom svim potrebnim alatima i opremom.

industrijska automatizacija generic photo

Zašto je kompanija ETA Enclosures posebna

Pročitajte najnovije vesti

  • Vuzix M400 Smart Glasses

Pametne naočare Vuzix M400

Pametne naočare M400 su najudobnija, najsnažniji i svestrani prenosivi računari na tržištu, osmišljeni za korišćenje u raznim primenama. Ujedno možete ih lagano uklopiti u Vaše radne navike.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.