Eta Enclosures

Eta Enclosures njihet si një prodhues global standard i zgjidhjeve të mbylljeve me cilësi të lartë për automatizimin industrial, shpërndarjen e energjisë LV dhe biznesin e IT.

ETA enclosures logo

Zgjidhjet e mbylljes

Zgjidhni produktet kryesore të tregut të ETA-s

Që kur ETA u krijua në 1978 në Itali, kompania fitoi 40+ vjet përvojë në prodhimin e fletëve të çelikut, çelikut inox dhe aluminit të ekstruduar. Ajo është vendosur si një referencë globale në tregun e kabineteve elektrike pa kabllo.

  • Zgjidhje mbyllëse për automatizimin industrial

  • Zgjidhje mbyllëse për mjedise të vështira

  • Zgjidhje mbyllëse për shpërndarjen e energjisë LV

  • Zgjidhje mbyllëse për IT

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Mbështetuni te ETA për të qenë aty për ju

Grupi ETA ka dy vende prodhimi në Itali – një në Canzo, për fazat e hershme të prodhimit dhe një të dytë në Albavilla, për fazat përfundimtare. Në Itali kanë edhe një qendër logjistike.

Dy degët e tyre tregtare jashtë shtetit janë të vendosura në Angli dhe Francë, një degë në Qipro (për tregun e Lindjes së Mesme) dhe një rrjet të gjerë shitjesh në të gjithë Italinë dhe në mbarë botën në më shumë se 40 vende.

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Shfrytëzoni aftësitë e ETA-s

Brenda laboratorit inxhinierët e tyre mund të Imagjinojnë, Dizenjojnë dhe Ndërtojnë produkte dhe zgjidhje të reja inovative. Atje ata gjithashtu mund të zhvillojnë projekte me porosi për partnerët e tyre të biznesit. Në qendrën e tyre kërkimore për R&D ata mund të studiojnë nevojat tuaja dhe secila pjesë e një projekti mund të testohet, falë sistemeve të prodhimit të dedikuara tërësisht për prototipa dhe testime. Në këtë mënyrë ata mund të bëjnë zgjidhjen më efikase dhe efektive.

Ata gjithashtu kanë departamentin e tyre për Cilësinë dhe Sigurinë, për të qenë në avangardë kur bëhet fjalë për çertifikimet dhe rregulloret dhe standardet e sektorit, si dhe për t’iu përgjigjur kërkesave të sakta dhe unike të tregut, falë një laboratori të dedikuar të pajisur me të gjitha mjetet dhe pajisjet e nevojshme.

Automatizimin industrial

Shikoni pse ETA është e veçantë

Lexoni lajmet më të fundit të ETA-s