Home/Eta Enclosures

Eta Enclosures

Eta Enclosures je poznat kao svjetski referentni proizvođač visokokvalitetnih rješenja kućišta za industrijsku automatizaciju, distribuciju LV energije i IT poslovanja.

Kliknite ovde za katalog
ETA enclosures logo

Rješenja kućišta

Odaberite vodeće proizvode na tržištu kompanije Eta Enclosures

Eta Enclosures je bila osnovana 1978. godine u Italiji, sa preko četrdeset godina iskustva u proizvodnji čeličnih limova, nehrđajućeg čelika i ekstrudiranog aluminijuma.To je referenca u globalnom pejzažu dizajna, proizvodnje i distribucije neožičenih električnih ormara od čeličnog lima, nerđajućeg čelika i aluminijuma.

  • Rješenja kućišta za industrijsku automatizaciju

  • Rješenja kućišta za teška okruženja

  • Rješenja kućišta za distribuciju LV energije

  • Rješenja kućišta za IT

Trebate pomoć? Dozvolite da vam pomognemo.

Oslonite se na Eta Enclosures

Grupa se predstavlja sa sjedištem, dvije proizvodne lokacije (jedna se nalazi u Canzo, Italija, za rane faze proizvodnje, a druga u Albavilli, Italija, za završne faze), logistički centar u Italiji, dijve komercijalne podružnice Overseas (Engleska i Francuska), predstavništvo na Kipru (za tržište Bliskog Istoka) i široka prodajna mreža širom Italije i širom svijeta u više od 40 zemalja.

Želite kupiti našu opremu?

Posjetite našu B2B trgovinu

Iskoristite mogućnosti kompanije ETA

U svojoj laboratoriji njihovi inženjeri mogu da zamisle, dizajniraju i izgrade nove inovativne proizvode i rješenja. Tamo također mogu razviti prilagođene projekte za svoje poslovne partnere. U njihovom istraživačkom centru za istraživanje i razvoj mogu proučavati Vaše potrebe i svaki dio projekta može se testirati, zahvaljujući proizvodnim sistemima koji su u potpunosti posvećeni prototipovima i testiranju. Na taj način mogu izabrati najefikasnije rješenje.

Oni također imaju svoje odjeljenje za kvalitet i bezbjednost, koji će biti u avangardi kada su u pitanju certifikacije i sektorski propisi i standardi, da odgovore na precizne i jedinstvene zahtjeve tržišta, zahvaljujući posvećenoj laboratoriji opremljenom svim potrebnim alatima i opremom.

Zašto je kompanija ETA Enclosures posebna

Pročitajte najnovije vijesti

Kapacitivni senzori Leuze

Kapacitivni senzori omogućavaju Vam detekciju čvrstih, tečnih ili granularnih objekata praktički na svim područjima industrijske automatike.

Pretplatite se na naš newsletter!