Eta Enclosures

Eta Enclosures je poznat kao svjetski referentni proizvođač visokokvalitetnih rješenja kućišta za industrijsku automatizaciju, distribuciju LV energije i IT poslovanja.

ETA enclosures logo

Rješenja kućišta

Odaberite vodeće proizvode na tržištu kompanije Eta Enclosures

Eta Enclosures je osnovana 1978. godine u Italiji, sa preko četrdeset godina iskustva u proizvodnji čeličnih limova, nehrđajućeg čelika i ekstrudiranog aluminijuma.To je referenca u globalnom pejzažu dizajna, proizvodnje i distribucije neožičenih električnih ormara od čeličnog lima, nehrđajućeg čelika i aluminijuma.

  • Rješenja kućišta za industrijsku automatizaciju

  • Rješenja kućišta za teška okruženja

  • Rješenja kućišta za distribuciju LV energije

  • Rješenja kućišta za IT

Imate pitanja za nas?

Oslonite se na Eta Enclosures

ETA grupa posjeduje proizvodnju na dvije lokacije (jedna se nalazi u Canzo, Italija, za rane faze proizvodnje, a druga u Albavilli, Italija, za završne faze), logistički centar u Italiji, dvije komercijalne podružnice Overseas (Engleska i Francuska), predstavništvo na Kipru (za tržište Bliskog Istoka) i široka prodajna mreža širom Italije i širom svijeta u više od 40 zemalja.

Želite kupiti našu opremu?

Iskoristite mogućnosti kompanije ETA

U svojoj laboratoriji njihovi inženjeri mogu da zamisle, dizajniraju i izgrade nove inovativne proizvode i rješenja. Tamo također mogu razviti prilagođene projekte za svoje poslovne partnere. U njihovom istraživačkom centru za istraživanje i razvoj mogu proučavati Vaše potrebe i svaki dio projekta može se testirati, zahvaljujući proizvodnim sistemima koji su u potpunosti posvećeni prototipovima i testiranju. Na taj način mogu izabrati najefikasnije rješenje.

Oni također imaju svoje odjeljenje za kvalitet i bezbjednost, koji će biti u avangardi kada su u pitanju certifikacije i sektorski propisi i standardi, da odgovore na precizne i jedinstvene zahtjeve tržišta, zahvaljujući posvećenoj laboratoriji opremljenom svim potrebnim alatima i opremom.

industrijska automatizacija generic photo

Zašto je kompanija ETA Enclosures posebna

Pročitajte najnovije vijesti

Pretplatite se na naš newsletter!