Zebra Technologies

je vodeća kompanija u oblasti industrijskog skeniranja i vision inspekcijskog sistema.

Zebrina proverena rešenja omogućavaju vam da ubrzate proizvodnju, poboljšate kvalitet proizvoda, veću preciznost i niže troškove proizvodnje, kako u proizvodnji tako i u logistici.

Zebra Technologies logo

Capture your edge

Savršeno automatizujte sa AI i vision inspekcijskim sistemom

Iskoristite širok spektar Zebrinih proizvoda za industrijsko skeniranje i vision sistem u proizvodnji i logistici.

  • Fiksni industrijski čitači

  • Pametne kamere za vision inspekcijske sisteme

  • Zebra Aurora softver

  • Zebra Aurora Vision softver

Imate li pitanja za nas?

U tren oka rešite složene zadatke uz vision inspekcijske sisteme

Zebra omogućava vašim mašinama da „vide“ uz pomoć njihovog softvera Zebra Aurora Vision. Na osnovu slika, možete automatski otkriti greške ili karakteristike u mnogim industrijama u različitim aplikacijama vision inspekcijskih sistema, kao što su automatska inspekcija i nadzor procesa i kontrola robota.

Zebra pruža svoja rešenja za vision inspekcijske sisteme inženjerima, integratorima sistema i krajnjim korisnicima u industriji. Ovo omogućava rešavanje i najzahtevnijih zadataka u skladu sa zahtevima industrijske automatizacije i sličnih oblasti primene.

Iskoristite softver temeljen na veštačkoj inteligenciji

Zebra Aurora Vision platforma

Platforma Zebra Aurora Vision pruža elegantna i jednostavna rešenja za automatizaciju proizvodnje i logistike celog preduzeća. Omogućava vam da lako instalirate, podesite i pokrenete proces. Na raspolaganju vam je skup gotovih alata (deep learning) koji automatski otkrivaju greške ili karakteristike u aplikacijama vision sistema, na primer, na osnovu prethodno naučenih obrazaca.

Ovaj najmoćniji softver grafičkog interfejsa za programiranje vizuelnih aplikacija, namenjen inženjerima vision inspekcijskih sistema, ističe se po:

Iako softver Zebra Aurora Vision Studio ne zahteva nikakvo prethodno znanje o programiranju, izuzetno je moćan. Oni su dokazali svoju konkurentnost u odnosu na rešenja zasnovana na programskim jezicima nižeg nivoa sa nekim od najzanimljivijih vizuelnih sistema na svetu.

Arhitektura Zebra Aurora VS softvera je vrlo prilagodljiva i omogućuje vam jednostavno prilagođavanje proizvoda vašem načinu rada i posebnim zahtevima bilo kojeg projekta.

Zebra Aurora VS vam omogućava da radite mnogo brže nego sa jezicima niskog nivoa, ali dobijate sve što vam je potrebno za industrijsku analizu visokih performansi.

Želite kupiti našu opremu za Vision sisteme?

Smanjite pritisak u lancu snabdevanja

Koristite Zebrin industrijski bar kod i rešenja za 2D skeniranje i mašinski vid da povećate proizvodne i logističke performanse, ostvarite potencijal i oduševite svoje kupce. Zebrini fiksni industrijski čitači i pametne kamere vision inspekcijskog sistema mogu se lako instalirati, konfigurisati i pokrenuti kroz Zebra Aurora platformu, omogućavajući procese koji su kritični za vaše poslovanje.

Koristite:

  • Jednostavna softverska platforma,
  • Beskonačna mogućnost nadogradnje
  • Izuzetna jednostavnost zahvaljujući jedinstvenim Zebra funkcijama.
Zebra rešenja za proizvodnju i logistiku

Automatizujte praćenje sa fiksnim industrijskim čitačima

Fiksni industrijski čitači Zebra

Zebrini fiksni industrijski čitači automatski prate svaki proizvod i paket u celom lancu snabdevanja. Možete se osloniti na njihovu neospornu sposobnost čitanja i verifikacije bar kodova i 2D kodova na proizvodima koji prolaze kroz vaše procese proizvodnje, skladištenja i otpreme.

Da biste pratili razvoj vašeg poslovanja, uvek su vam na raspolaganju nove nadogradive funkcije. Zebra nudi sve, od naprednog skeniranja do vision inspekcijskih sistema. Jedinstvena softverska platforma Zebra Aurora obezbeđuje optimalno korisničko iskustvo.

Automatizujte nadzor kvalitete sa pametnim vision kamerama

Zebrine najsavremenije pametne mašinske kamere omogućavaju vam da ubrzate proizvodnju, smanjite greške u proizvodnji i poboljšate efikasnost vaše proizvodne linije. Sa njima poboljšavate svoju sposobnost kontrole kvaliteta, kako za jednostavne tako i za veoma složene aplikacije.

Kamere sa funkcijama koje se mogu nadograditi omogućavaju vam da prevaziđete sve nove poslovne izazove. Jedinstvena softverska platforma Zebra Aurora obezbeđuje optimalno korisničko iskustvo.

Pametne kamere za vision inspekcijski sistem Zebra

Proizvedite više u kraćem vremenu sa Zebrom

Pročitajte vesti o vision inspekcijskim sistemima i industrijskim čitačima

  • AV Studio Deep Learning

Adaptive Vision Deep Learning

Koristite Adaptive Vision Deep Learning dodatak da biste pojednostavili proizvodnju aplikacija za Vision inspekcijske sisteme bez znanja o programiranju.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.