Pick-to-Light: All-in-one rešenja

Pick-to-Light rešenja iz Turck-a su zasnovana na IP67 komponentama koje omogućavaju robusnu, brzu instalaciju bez grešaka bez potrebe za kontrolnim ormarom. Smanjite vreme instalacije i obezbedite skoro 100% instalaciju bez grešaka uz drastično smanjene troškove rada.

Pick-to-Light tehnologija

Turck-ova Pick-To-Light rešenja će Vam omogućiti da optimizujete svoje aplikacije za montažu i sakupljanje. Korišćenje ove tehnologije, omogućiće Vam da primenite vizuelne (opciono audio) signale da ukažete na potreban deo u sekvenci sklapanja.

Takođe ćete moći da ukažete na neodgovarajuće delove i da obezbedite brzu i pouzdanu instalaciju i održavanje, bez potrebe za dodatnim kontrolnim ormanom.

Želite kupiti naše Senzore?

Pogodno i za zahtevne primene u ograničenim prostorima 

pick-to-light dugme Turck

Turck je dodatno proširio svoju široku paletu senzora i svetlosnih zavesa za sisteme kontrole ručne montaže sa osvetljenim dugmadima na dodir u ravnom dizajnu. Zbog svoje male visine ova dugmad su idealna za upotrebu u ograničenim uslovima montaže.

Moći ćete da koristite ove robusne IP67 tastere na dodir čak i u najzahtevnijim aplikacijama. Njihove karakteristike plug-and-play omogućavaju Vam da ih instalirate lako i brzo. Zahvaljujući modularnom hardverskom i softverskom pristupu, lako i ekonomično ćete realizovati kompletna Pick-To-Light rešenja po meri.

Prednosti Pick-to-Light sistema

  • Uklonite greške u redosledu ručnog sakupljanja/izrade,
  • povećati pouzdanost proizvodnje,
  • optimizovati proces montaže,
  • lako obučiti radnike u određenom redosledu procesa montaže,
  • eliminisati nepotrebne ljudske greške u zadacima montaže,
  • smanjiti troškove rada,
  • brzo instalirajte Pick-to-Light sisteme,
  • itd.

Osvetli dodirno dugme Pick-to-Light 

pick-to-light ravna i kupolasta dugmad Turck

Funkcija dugmeta K50 Flat je slična uobičajenom K50 dome dugmetu. Može se koristiti kao dodirno dugme, dugme za zahtev ili u aplikacijama Pick-to-Light. Lagani dodir prsta ili dlana bez fizičkog pritiska je dovoljan da izazove pritiskanje, odnosno reagovanje.

Dugme se aktivira sa rukavicama kao i golim rukama. LED sijalice u dugmadima garantuju Vam dug radni vek, visok intenzitet svetlosti i nisku potrošnju energije.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

pick-to-light dugmad Turck

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti