Hibridni I/O modul za klasične i sigurnosne signale

Turck predstavlja TBPN sigurnosni I/O hibridni modul, na kojem možemo kombinovati standardne i sigurnosne I/O signale u jednoj jedinici. Profinet/Profisafe  hibridni modul zaštite IP67 se može lako prilagoditi zahtevima svakog uređaja. Ugradnja modula zahteva malo prostora i pristupačna je.

Fleksibilni hibridni sigurnosni modul

Hibridni sigurnosni I/O modul za sigurnosne aplikacije sa PROFIsafe-om preko PROFINET-a, obezbeđuje dva sigurnosna SIL3-ulaza (FDI) za povezivanje, npr. sigurnosna svetlosna zavesa ili sve-stop pečurka. Dodatno, dva sigurnosna kanala se mogu koristiti ili kao ulazi ili kao izlazi.

Četiri univerzalna ulaza/izlaza za povezivanje signala koji nisu u vezi sa bezbednošću mogu se prebaciti do 2A. Dva I/O-a takođe mogu biti povezana kao IO-Link masteri. U kombinaciji sa Turck-ovim IO-link čvorištima, možete povezati do 32 dodatna I/O-a.

Hibridni modul

Želite kupiti našu sigurnosnu opremu?

Upoznajte se sa specifikacijama

hibridni sigurnosni I/O modul Turck

I standardni i IO-Link kanali TBPN modula se mogu spojiti odvojeno od sigurnosnih aplikacija, čime se značajno pojednostavljuje ožičenje dodatnih drajvera i ventilskih ostrva.

Turck je razvio robusni sigurnosni modul za prošireni temperaturni raspon od -40 do +70 °C. Zaštitno kućište IP65 / IP67 / IP69K omogućuje korištenje modula u najzahtevnijim okruženjima. 

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti