Sigurnosne matrice MLD za siguran pristup

Sigurnosne matrice MLD proizvođača Leuze Electronic iskoristite za pouzdanu detekciju pristupa osoba opasnim područjima mašina i uređaja. To je veoma ekonomično rješenje, jednostavno za instalaciju.

Pouzdano osigurajte opasna područja mašina i uređaja

Sigurnosne matrice svjetskog proizvođača Leuze su uređaji koji se koriste za pouzdanu detekciju pristupa osoba opasnim područjima mašina i uređaja.

Dostupni su Vam različiti modeli matrica koji omogućavaju različit izbor ugrađenih funkcija kao što su: start/restart, EDM, vremenski kontrolisan paralelni muting i sekventni muting. Sve funkcije su dostupne jednostavnim podešavanjem pinova na samom uređaju.

Pored osnovne podjele na sigurnosne matrice tipa 2 MLD300, i tipa 4 MLD500, postoje dva tipa izvedbe sigurnosnih matrica: aktivni primopredajnik i predajnik/prijemnik.

MLD Sigurnosne matrice Leuze 1

Želite kupiti našu Opremu za sigurnost mašina?

Sigurnosne matrice – aktivni primopredajnik

Sigurnosne matrice MLD Leuze 2

Sistem tipa aktivni primopredajnik sastoji se od aktivnog primopredajnika (predajnik i prijemnik se nalaze u istom kućištu) i pasivnog ogledala s druge strane. To Vam nudi ekonomično rješenje, veoma jednostavno za instalaciju.

Radni opseg ovih sigurnosnih matrica iznosi od 0.5 do 8 m, i dostupne su sa 2 ili 3 svjetlosna snopa.

Sigurnosne matrice – predajnik/prijemnik

Za razliku od aktivnog primopredajnika, sistem predajnik/prijemnik sastoji se od zasebnog predajnika i prijemnika (i ogledala za savijanje svjetlosti ukoliko to aplikacija zahtjeva). Namjenjen je za aplikacije sa velikim radnim opsegom. Radni opseg ovih sigurnosnih matrica može iznositi od 0.5 do 50 m ili od 20 do 70 m, a dostupne su Vam sa 2, 3 ili 4 svjetlosna snopa, sve u zavisnosti od modela.

Desno možete pogledati pregledni video za sigurnosne matrice.

Želite saznati više?

MLD sigurnosne matrice 3

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Pretplatite se na naš newsletter!

    Ne propustite druge povezane vijesti