Mjerne zavjese CML

Mjerne zavjese CML Leuze Electronic možete brzo i jednostavno integrirati u okruženja bez dodatnih gateway kutija i naporne montaže. Kaskadna montaža sa mrtvom zonom od samo 23 mm između greda, brzo vreme odziva i detekcija prozirnih medija omogućavaju Vam npr. praćenje objekata bez rupa na transportnom sistemu.

Iskoristite mjerne zavjese CML za brze aplikacije

Leuze je kreirao revolucionarnu CML seriju mjernih zavjesa čiji je maksimalni mjerni opseg 3 m, uz veoma brz odziv od 30 ms (prilagođeno za veoma brze aplikacije) i dometa do 6 m. Razmak između nezavisnih zraka može biti 5/10/20/40 mm.

Od interfejsa su Vam trenutno dostupni IO-link i CANopen preko kojih možete posmatrati svaki nezavisni zrak, a od izlaza su Vam na raspolaganju strujni ili naponski analogni ili 4/2 ulaza/izlaza koji su slobodno konfigurabilni.

Mjerne zavjese CML Leuze

Želite kupiti našu Opremu za sigurnost mašina?

Iskoristite mjerne zavjese CML za brze aplikacije

Mjerne zavjese CML Leuze

Više zavjesa CML sa različitim brojem zraka možete međusobno konektovati da bi dobili veće mjerno polje. Takođe možete konfigurisati pojedinačne zavjese u lancu da rade u master/slave režimu. Radi jednostavnog i pouzdanog uparivanja predajnoprijemnog para zavjesa na displeju postoji bar graf.

Displej omogućava konfiguraciju interfejsa i prekidačkih izlaza uz svu neophodnu dijagnostiku. Preko IO-linka moguća integracija u PROFINET konfiguraciju.

Ova mjerna zavjesa je veoma korisna za aplikacije vođenja ivica različitih materijala i detekciju rupa u materijalu.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Mjerne zavjese CML Leuze 3

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti