TTControl robustan industrijski operaterski interfejs

Iskoristite svoj rad u teškim okruženjima sa odličnim HD interfejsom koji prikazuje Vaše podatke brzo i u visokoj rezoluciji, bez obzira koliko je zahtjevna situacija.

Smanjite troškove i brže razvijajte aplikacije 

TTControl HY-eVision² industrijski operaterski interfejs u vozilima će Vas impresionirati svojom visokom rezolucijom i korisničkim interfejsom, koji će efikasno upravljati svakim procesom. Također ćete se uvjeriti u mogućnost programiranja u CODESYS 3.x okruženju koje Vam nudi različite alate za vizuelizaciju, kao i u opsežnu biblioteku Dashboard Design Elements.

Ovo će Vam pomoći da brže razvijate aplikacije i istovremeno smanjujete troškove. Također ćete moći da instalirate interfejs operatera u zahtjevnim aplikacijama, pošto su njihove preporučene temperature ambijenta između -30 °C i +60 °C.

TTControl robustan industrijski interfejs operatera

Želite kupiti našu Kontrolnu opremu?

Iskusite performanse i fleksibilnost

TTControl HY-eVision² industrijski operaterski interfejs nudi mnoge mogućnosti za izgradnju pametnih i jedinstvenih HMI. Prilikom instaliranja, ne morate da uzimate u obzir orijentaciju ekrana, tj. ekrani mogu biti postavljeni u uspravnom ili vodoravnom položaju. Možete ih montirati na kontrolnu tablu vozila ili preko ruke na drugom mjestu u kabini.

HMI displeji imaju integrisan senzor ambijentalnog svjetla, koji će Vam omogućiti optimalnu čitljivost u zavisnosti od uslova osvjetljenja. Možete lako da prelazite između sofisticiranih dnevnih i noćnih dizajna.

Upoznajte ključne prednosti industrijskih operaterskih interfejsa

Svi interfejsi Vam omogućavaju da prikažete sliku u slici, što je veoma zgodno kada se prikazuju do dvije kamere pri vožnji unazad. Industrijski interfejsi također prikazuju PDF datoteke, tako da možete da izvozite podatke i preuzimate aplikacije koristeći USB stick.

Modularno dizajnirani operaterski interfejsi dostupni su u većoj varijanti od 10.4” sa ekranom osjetljivim na dodir i manjoj varijanti od 7”. Varijanta od 7” također može biti opremljena GPS/GSM ili WLAN modulom.

TTControl robustan industrijski interfejs operatera vozilo

Industrijski operaterski interfejsi i njihove ključne prednosti

TTControl robustan industrijski interfejs operatera
 • Odlična čitljivost na sunčevoj svjetlosti
 • Najbolje performanse CPU-a u klasi i vrijeme pokretanja (boot-up time)
 • Robustan i lak za čišćenje
 • Do 4 CAN interfejsa (CAN open podrška)
 • Opciono mobilni, GPS i WLAN su omogućeni
 • Vrhunska grafika (3D i efekti transparentnosti)
 • Interfejs za Ethernet kamere, direktno povezivanje 2 kamere
 • Unaprijed dizajnirani elementi kontrolne table
 • Programiranje i otklanjanje grešaka olakšano od strane CODESYS 3.x

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

  TTControl robustan industrijski interfejs operatera

  Pretplatite se na naš newsletter!

   Ne propustite druge povezane vijesti