Modularni industrijski računar za sve aplikacije

Axiomtek je dizajnirao izdržljiv modularni industrijski računar za aplikacije koje zahtjevaju robusnost, fleksibilnost i performanse čak i u najtežim industrijskim okruženjima. Modularni ugrađeni sistem sa 2 slota IPC962-511 se može pohvaliti ultra-kompaktnim kućištem i optimizovanim opcijama proširenja.

Iskoristite visoke performanse i veliki broj ulaza

Matična ploča ovog industrijskog sistema bez ventilatora sa 2 otvora ima širok izbor procesorskih jedinica, od Celeron do Core i7 modela i podržava do 32GB DDR4 2133 Mhz radne memorije.

Širok spektar interfejsa uključuje: 2 gigabitna LAN porta, 4 USB 3.0, VGA i HDMI i audio ulaz (mikrofonski ulaz/izlaz). Proširenje PCI Express Mini Card Vam omogućava da dodate module za 3G/4G, GPS, Wi-Fi i Bluetooth aplikacije.

Želite kupiti našu opremu?

Iskusite svestranost

Axiomtek modularna industrija PC IPC962-511 svestran

Da bi ispunio različite zahtjeve za tipove i broj konektora, modularni industrijski računar ima I/O slot i razne I/O module za različita proširenja. Opcije modula su RS-232/422/485 serijski portovi sa četiri ili dva ulaza i DIO modul sa osam (8-in, 8-out) ili četiri (4-in, 4-out) ulaza i izlaza.

Dodatno, dostupna su dva slota za proširenje PCI/PCIe kartica, gdje je moguća kombinacija PCIe k16, PCIe k4 i PCI magistrala. Za veću količinu podataka moguće je povezati dva 2,5″ diska (SSD/HDD) sa konektorom za disk, što omogućava njihovu brzu zamjenu (hot swap). Konfiguracija sistema podržava operativne sisteme Linux i Windows 10 i omogućava korišćenje softverskog paketa Axiomtek AXView za daljinski pristup i kontrolu.

Upoznajte karakteristike modularnog industrijskog računara

 • LGA1151 socket 7./6. generacije Intel® Core™ i7/i5/i3 i Celeron® procesor, do 65W (codename: Kaby Lake/Skylake)
 • Intel® H110 chipset
 • Podržava 2 otvora za proširenje
 • Ulazna snaga: 24 VDC (uMin=19V/uMax=30V)
 • Kompaktan i prednji I/O dizajn
 • Opseg radne temperature od -10°C do +60°C
 • Podržava 2 brza zamjenjiva 2,5” HDD-a
 • Podržava WLAN modul i antenu (opciono)
Axiomtek Modularni industrijski PC IPC962-511

Želite saznati više?

Axiomtek modularni industrijski PC IPC962-511

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

  Pretplatite se na naš newsletter!

   Ne propustite druge povezane vijesti