Barkod čitači Cognex DataMan serije 150/260

Za 1-D linearne barkodove, štampane 2-D matrične kodove veće gustine i kodove za direktne oznake dijelova (DPM), DataMan 150/260 serija fiksnih čitača ID-a zasnovanih na slikama kompanije Cognex, daje performanse bez presedana, fleksibilnost i lakoću korištenja.

IP67 barkod čitači sa naprednim algoritmima

DataMan 150/260 serija barkod čitača sa fiksnom montažom iz Cognex-a postiže najveće moguće stope čitanja zahvaljujući brzoj i snažnoj platformi koja pokreće najnovije Cognex algoritme.

1DMax sa Hotbars II tehnologijom dekodira oštećene ili loše odštampane 1-D barkodove od samo 0.8 piksela po modulu (PPM).

Želite kupiti našu opremu za identifikaciju?

Karakteristike DataMan 150/260 serije barkod čitača

DataMan 150/260 serija barkod čitača za zahtevne kodove

2DMax obezbjeđuje pouzdano čitanje 2-D koda nezavisno od kvaliteta koda, metode štampanja ili površine na kojoj su kodovi označeni, i sa PowerGrid tehnologijom koja je na čekanju za patent, može da locira i pročita 2-D kodove koji pokazuju značajnu štetu ili potpunu eliminaciju uzorka tražila, šablona takta ili tihe zone.

Karakteristike:

 • Visoke stope čitanja
 • Modularno osvjetljenje, optika i konfiguracija
 • Jednostavan za korištenje
 • Nema pokretnih dijelova
 • Povratne informacije o učinku

Modeli čitača barkodova DataMan serije 150/260

DataMan 150/260 serije moduli barkod čitača

QL Modeli

Najbolje u klasi čitanje 1-D barkoda sa 1DMax, koji je optimizovan za čitanje barkoda u svim smjerovima. QL modeli se mogu nadograditi na Q model.

S Modeli

Za dijelove koji se sporo kreću ili indeksno kretanje gdje djelovi imaju dobro obilježene 1-D i 2-D kodove.

Q Modeli

Čitanje kodova visokih performansi 1-D i 2-D kodova na dijelovima koji se brzo kreću. Uključuje 1DMax i ID Quick tehnologije.

X Modeli

Čitanje kodova visokih performansi za aplikacije koje zahtjevaju čitanje izazovnih 1-D i 2-D kodova, uključujući direktne oznake dijelova (DPM) kodove. X modeli također mogu uključiti PowerGrid tehnologiju koja čeka patent za čitanje kodova bez vidljivih perimetara.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

  DataMan 150/260serija Barkod čitača

  Pretplatite se na naš newsletter!

   Ne propustite druge povezane vijesti