Moćan DPM barkod čitač Cognex DataMan 8600

Čitač barkodova DataMan 8600 iz kompanije Cognex je najmoćniji ručni čitač barkodova sa direktnim dijelom (DPM). Svojom naprednom tehnologijom obezbjeđuje pouzdano čitanje različitih 1-D i najizazovnijih  2-D kodova i DPM kodova u najzahtjevnijim industrijskim okruženjima. Iskoristite kombinaciju njegove svestranosti velike brzine sa vrhunskim performansama čitanja.

Barkod čitač za pouzdano čitanje velike brzine

DataMan 8600 barkod čitač zasnovan je na obradi snimanja slika i stoga pruža najnapredniju tehnologiju za čitanje različitih bar kodova, 2-D kodova i  DPM kodova. Ovaj ručni DPM čitač kodova dizajniran je za najteže radne uslove u najzahtjevnijim industrijskim okruženjima.

Posjeduje naprednu tehnologiju tečnih sočiva za autofokus i patentiranu tehnologiju adaptivnog osvjetljenja koda UltraLight.

Želite kupiti našu opremu za identifikaciju?

Dekodirajte čak i najzahtjevnije DPM kodove

DataMan 8600 serija barkod čitača je u stanju da dekodira najzahtjevnije DPM kodove sa različitih površina.

Njihov modularni dizajn i dizajn povezivanja podržavaju Ethernet sa industrijskim protokolima u kombinaciji sa kablovskim ili bežičnim modulom kako bi ispunili sve Vaše zahtjeve.

Prednosti barkod čitača DataMan 8600

DataMan 8600/8600HDX serija ručnih čitača barkodova kombinuje Cognex-ove najmoćnije algoritme, 2DMax sa PowerGrid tehnologijom i 1DMax+ sa Hotbars za čitanje najizazovnijih DPM barkodova u najzahtjevnijim industrijskim okruženjima.

Dugme za optimizaciju podešavanja automatski bira najbolje podešavanje za čitanje Vaše aplikacije. Zaključava podešavanja poput simbologije, ekspozicije i fokusa za brzo i pouzdano čitanje DPM kodova.

Barkod čitač DataMan 8600 Cognex

Iskoristite prednosti naprednih tehnologija

Čitač barkodova DataMan 8600 Cognex

2DMax sa PowerGrid

DataMan 8600 čitač barkodova uključuje najrobusniji i najnapredniji Cognex algoritam koji obezbjeđuje pouzdano čitanje izazovnih 2-D kodova, uključujući kodove bez vidljivih perimetara ili potpunu eliminaciju šablona za pronalaženje, šablona takta i tihe zone.

1DMax+ sa Hotbars

Cognex 1DMax+ algoritam sa Hotbars tehnologijom analize snimljene slike, omogućava DataMan 8600 čitaču barkodova da bude izuzetno efikasan na oštećenim ili teško čitljivim 1-D kodovima.

Sistem za obradu slike sa modularnim industrijskim komunikacijama

DataMan 8600/8600HDX serija poseduje UltraLight tehnologiju za vrhunsko formiranje slike na bilo kojoj vrsti oznake i površini sa tamnim poljem, svijetlim poljem i difuznim osvjetljenjem. Tehnologija senzora slike i tečnih sočiva omogućava čitačima da brže i lakše snime barkodove i blizu i na daljinu.

Zamenljivi komunikacioni moduli na terenu omogućavaju da se jedan čitač konfiguriše tako da zadovolji specifične komunikacione potrebe za podršku žičanim RS-232, USB i Ethernet opcijama, kao i bežične opcije uključujući Bluetooth i Wi-Fi.

Barkod čitač DataMan 8600 Cognex svetla

Riješite najizazovnije aplikacije u industriji

Barkod čitač DataMan 8600 Cognex

Cognex DataMan 8600 čitači postavljaju standard performansi i uvode nekoliko prekretnica u performansama u mogućnostima industrijskih ručnih skenera. Oni su idealni za aplikacije u bilo kom proizvodnom okruženju koje zahtjeva robusnu DPM tehnologiju i tehnologiju barkodova zasnovanu na etiketi i neuporedivu sposobnost čitanja:

 • Automobilska karoserija i montaža
 • Proizvodnja elektronike
 • Dolazna inspekcija
 • Poštarina
 • Automobilska oprema
 • Vazduhoplovstvo
 • Pakovanje

Dodatna oprema za barkod čitač DataMan 8600

 • Ethernet komunikacioni modul: podržava industrijske protokole: Ethernet/IP, PROFINET, MC protokol, Modbus TCP, TCP/IP i FTP Serijski komunikacioni modul: podržava RS-232, USB i PS/2.
 • Bežični modul je uparen sa inteligentnom baznom stanicom (na slici) koja podržava RS-232, USB i Ethernet (TCP/IP i FTP) vezu.
 • Zidni nosač ima ugrađeni držač dizajniran specijalno za čitače serije DATAMAN 8000. Paket uključuje navrtke i zavrtnje za metalni okvir.
 • Stalak ima fleksibilnu osnovu i podesiva vrata kako bi se osigurala optimalna prezentacija i pozicioniranje.
 • Rezervna baterija za bežični modul obezbjeđuje osam sati neprekidnog rada.
 • Navit Ethernet kabl, 5 m.
 • Gumeni rukav za upotrebu u korozivnim sredinama.
 • Punjač za više baterija za punjenje nekoliko baterija istovremeno.
 • PS/2 adapter omogućava povezivanje preko PS/2 magistrale na računaru.
Barcode Reader DataMan 8600 Cognex accesories

Želite saznati više?

Barkod čitač DataMan 8600 Cognex

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

  Pretplatite se na naš newsletter!

   Ne propustite druge povezane vijesti