Transmiteri pritiska za sve aplikacije

Turck-ov prošireni asortiman transmitera pritiska, serije PT, pokriva zahtjevne primjene u sektoru mašinogradnje, u oblastima opasnim od eksplozije, u pomorstvu i u primjeni kod vode za piće.

Transmiteri pritiska za zahtjevne aplikacije

Turck želi da bude dobavljač tehnologije senzora fluida sa proširenom ponudom transmitera pritiska: Kompaktna PT serija je razvijena da ispuni zahtjeve mjerenja pritiska ne samo u sektoru mašinogradnje.

Njihov robustan dizajn također omogućava visoko precizno mjerenje pritiska bez habanja i dugoročnu stabilnost čak i u teškim uslovima rada. Cjelokupna PT serija je UL certifikovana i odobrena za Ex oblast, aplikacije kod vode za piće, kao i za pomorsku upotrebu.

prenosnici pritiska Turck

Želite kupiti naše Senzore?

Pronađite optimalno rješenje

prenosnici pritiska Turck

Kupcima se obezbjeđuju najčešći tipovi procesnih priključaka, sa različitim vrstama izlaznih signala, kao i keramičke i metalne mjerne ćelije, kako u standardnim mjernim opsezima -1 do 1.000 bara, tako i u opsegu niskog pritiska do 600 mbar.

Sa ovim rasponom varijanti, Turck nudi optimalno rješenje za praćenje pritisaka u tečnostima i gasovima u mnogim primjenama.

Fleksibilni transmiteri pritiska

Sa razvojem novih predajnika Turck je bio u mogućnosti da optimizuje ne samo tehničke karakteristike već i ekonomsku efikasnost senzora. Širok asortiman standardnih proizvoda na zalihama, u kombinaciji sa kratkim vremenima proizvodnje za prilagođene varijante, povećava dostupnost i smanjuje troškove zaliha.

Ova fleksibilnost omogućava Turck-u da brzo reaguje na promjene u potražnji tržišta i garantuje kratko vrijeme isporuke za PT senzore. Pored novih transduktora pritiska PT serije, Turck ima i manometar sa displejom i dugmićima za podešavanje rada sa digitalnim ili analognim izlazima, kao i IO-Link komunikaciju.

prenosnici pritiska Turck aplikacija

Želite saznati više?

prenosnici pritiska Turck

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti