Transmiteri pritiska za sve aplikacije

Turck-ov prošireni asortiman transmitera pritiska, serije PT, pokriva zahtjevne primjene u sektoru mašinogradnje, u oblastima opasnim od eksplozije, u pomorstvu i u primjeni kod vode za piće.

Transmiteri pritiska za zahtjevne aplikacije

Turck želi da bude dobavljač tehnologije senzora fluida sa proširenom ponudom transmitera pritiska: Kompaktna PT serija je razvijena da ispuni zahtjeve mjerenja pritiska ne samo u sektoru mašinogradnje.

Njihov robustan dizajn također omogućava visoko precizno mjerenje pritiska bez habanja i dugoročnu stabilnost čak i u teškim uslovima rada. Cjelokupna PT serija je UL certifikovana i odobrena za Ex oblast, aplikacije kod vode za piće, kao i za pomorsku upotrebu.

prenosnici pritiska Turck

Želite kupiti naše Senzore?

Posjetite našu B2B trgovinu

Pronađite optimalno rješenje

prenosnici pritiska Turck

Kupcima se obezbjeđuju najčešći tipovi procesnih priključaka, sa različitim vrstama izlaznih signala, kao i keramičke i metalne mjerne ćelije, kako u standardnim mjernim opsezima -1 do 1.000 bara, tako i u opsegu niskog pritiska do 600 mbar.

Sa ovim rasponom varijanti, Turck nudi optimalno rješenje za praćenje pritisaka u tečnostima i gasovima u mnogim primjenama.

Kliknite ovdje i preuzmite brošuru

Fleksibilni transmiteri pritiska

Sa razvojem novih predajnika Turck je bio u mogućnosti da optimizuje ne samo tehničke karakteristike već i ekonomsku efikasnost senzora. Širok asortiman standardnih proizvoda na zalihama, u kombinaciji sa kratkim vremenima proizvodnje za prilagođene varijante, povećava dostupnost i smanjuje troškove zaliha.

Ova fleksibilnost omogućava Turck-u da brzo reaguje na promjene u potražnji tržišta i garantuje kratko vrijeme isporuke za PT senzore. Pored novih transduktora pritiska PT serije, Turck ima i manometar sa displejom i dugmićima za podešavanje rada sa digitalnim ili analognim izlazima, kao i IO-Link komunikaciju.

prenosnici pritiska Turck aplikacija

Želite saznati više?

prenosnici pritiska Turck

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Pretplatite se na naš newsletter!

    Ne propustite druge povezane vijesti