Ugaoni konektori za slučaj nedostatka prostora

Ugaoni konektori RJ45 proizvođača Escha rješavaju problem nedostatka prostora za kablove. Koristite ih da spriječite slab prijenos, gubitak podataka i pad Vašeg sistema.

Ugaoni konektori RJ45 za besprijekoran prenos podataka

Napredni sistem decentralizacije zahtijeva sve manje i manje elektroormare. Zbog toga kablovi trpe nedostatak prostora, što dovodi do oštećenja ili u najgorem slučaju pucanja istih. To dalje prouzrokuje slabiji prenos podataka, gubitak podataka te pad sistema. Rješenje problema nudi ESCHA sa ugaonim konektorima RJ45.

Zaštićeno tijelo ugaonog konektora obezbjeđuje Vam sigurnost, stabilnost i garantuje besprijekoran prenos podataka. U ponudi su dvije varijante kablova sa konektorima “ugaoni na ugaoni” i “ugaoni na ravni”. Svi proizvodi posjeduju UL certifikat i zadovoljavaju zahtjeve IP20 nivoa zaštite.

Ugaoni konektori RJ45 Escha 1

Želite kupiti naše Ostale uređaje za automatizaciju?

Originalan sistem priključivanja konektora RJ45

Ugaoni konektori RJ45 Escha 2

Za RJ45 konektore, koji su instalirani u portove gdje mehanizmom za fiksiranje nije lako dostupan, ESCHA u ponudi nudi originalan multi-clip sistem. Ovaj sistem se nalazi na konektoru i omogućava Vam jednostavno priključivanje i vađenje istog.

ESCHA multi-clip je dostupan u jedanaest boja i pored toga što se uklapa na prethodne modele konektora, moguće ga je instalirati i na novi ugaoni konektor.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Ugaoni konektori RJ45 Escha

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti