TEKNOKOL potporne ruke – ergonomsko savršenstvo

Teknokol svojim vrhunskim rješenjima zadovoljava sve vaše potrebe za industrijskim potpornim rukama i upravljačkim pločama operatera! Potporne ruke podesive po visini karakterizuje nevjerojatna ergonomska fleksibilnost. Osim toga, kompatibilni su sa raznim upravljačkim pločama operatera i HMI kućištima kako bi vam pružili još bolje korisničko iskustvo.

Iskustvo korištenja upravljačke ploče na višoj razini

Teknokol je vodeći proizvođač industrijskih krakova za podizanje koji nudi pristupačna i visokokvalitetna rješenja. Nude tri serije potpornih ruku prilagođenih zahtjevima niskih, srednjih i teških opterećenja.

Njihovi sistemi potpornih ruku jednostavni su za korištenje i visoke su kvalitete te su kompatibilni sa Teknokol-ovim upravljačkim pločama operatera i HMI kućištima. Sve gore navedeno pruža besprijekorno, vrhunsko rješenje industrijske upravljačke ploče prilagođeno vašim potrebama.

Stoga se počastite svjetski poznatim potpornim rukama, upravljačkim pločama i sistemima upravljanja koji se mogu pohvaliti brzom isporukom, modularnom montažom i individualno skrojenim rješenjima.

Želite kupiti naše Ostale uređaje za automatizaciju?

Potporne ruke podesive po visini za ugodnost operatera

Potporne ruke Teknokol podesive po visini

Po visini podesive potporne ruke za montažu upravljačke ploče operatera i HMI kućišta daju vam veću ergonomsku fleksibilnost i udobnost. Podešavanjem visine zaslona operateri mogu osigurati ugodan rad i izbjeći naprezanje vrata, očiju i leđa. Ovo je osobito važno kod dugotrajne uporabe.

Osim toga, potporne ruke podesive po visini omogućuju postavljanje upravljačke ploče na različite visine. To olakšava rad različitim korisnicima na jednom radnom mjestu i omogućuje im udoban radni položaj ili prilagodbu zaslona za različite zadatke ili aktivnosti.

Izdržljivi sistemi za različita opterećenja

Uz Teknokol-ove sisteme potpornih ruku, operateri mogu postaviti teške upravljačke ploče i monitore prema svojim ergonomskim potrebama. Ovi sistemi imaju izdržljivo kućište i mogu nositi opterećenja u rasponu od 10-60 kg.

Po horizontali omogućuju podešavanje visine u rasponu od 300 mm gore i dolje.

Boja kućišta sistema je RAL 7035, a boja plastičnih dijelova je RAL 7016.

Potporne ruke Teknokol podesive po visini

Montirajte fleksibilno pomoću nagibnog VESA adaptera

VESA nagibni adapter Teknokol

VESA standard za montažu industrijski je standard koji olakšava montažu zaslona (npr. monitora sa ravnim ekranom, TV-a) na zid kako bi zauzeli što manje prostora ili na potpornu ruku za bolju ergonomiju. Korištenjem VESA kompatibilne montažne ruke ili nosača, možete osigurati da će zaslon biti sigurno pričvršćen i prikladan za različite načine montaže. To vam daje veću fleksibilnost u postavljanju zaslona i oslobađa prostor na stolu.

Teknokol-ov nagibni adapter za monitor, VESA TK060.836, dizajniran je posebno za industrijske računare ili zaslone bez kućišta. Omogućuje korisniku mašine naginjanje zaslona od +30° do -40° kako bi se postigli optimalni uglovi gledanja.

Dobijte individualno prilagođeni sistem

Ako želite Teknokol sistem prilagođen vašim specifičnim potrebama, obratite se prodajnom inženjeru u Tipteh-u.

Izradit ćemo 3D crtež modificiranog sistema prema Vašim željama, kojeg možete jednostavno integrirati u crtež Vaše mašine/linije/robota.

Želite li saznati više?

Potporne ruke i kućišta Teknokol

Popunite obrazac i očekujte naš skori odgovor.

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti