Basler pojačava CXP za pouzdanu kontrolu u proizvodnji i logistici

Basler boost serija nudi šest modela CXP kamera sa odličnim kvalitetom slike, zahvaljujući senzorima iz serije XGS ON Semiconductor. Iskoristite prednosti kamera za sve aplikacije koje zahtjevaju visoku rezoluciju, brzo snimanje slike i visoku preciznost sa velikim vidnim poljem. S njima obezbjedite izuzetno pouzdanu kontrolu kvaliteta Vaših proizvoda u proizvodnji ili provjerite veliki broj različitih kodova u logistici.

Brzo snimite slike visoke rezolucije

Basler-ova serija CXP kamera Boost je odličan izbor za aplikacije koje zahtjevaju brzo snimanje slike visoke rezolucije i prenos podataka na velike udaljenosti.

Basler je vodeći međunarodni proizvođač visokokvalitetnih komponenti za obradu slike koje se mogu koristiti u širokom spektru aplikacija u oblastima industrijske automatizacije, logistike, maloprodaje i robotike. Njihovi proizvodi Vas ubjeđuju izuzetnom pouzdanošću, odličnom vrijednošću za novac i dugoročnom dostupnošću.

Želite kupiti našu Opremu za mašinski vid?

Odaberite pravi model za Vašu aplikaciju

Basler Boost CXP kamere

Basler boost CXP kamere su idealna alternativa aplikacijama koje su zahtjevale Camera Link ili CoaXPress 1.1 (CPX-6) vezu u prošlosti. Basler Boost CXP serija kamera sa CoaXPress 2.0 interfejsom (CXP-12) proširena je sa šest modela visoke rezolucije od 20/32/45 MP , sa mono i kolor senzorima serije XGS kompanije ON Semiconductor.

Pored toga, dopunili su postojeći asortiman ovih kamera testiranim senzorima Sony Pregius IMX255 (9 MP) i IMX253 (12 MP).

Obezbjedite izuzetan kvalitet slike

Modeli Basler pojačanih CXP kamera sa moćnim CMOS senzorima sa globalnom tehnologijom zatvarača omogućavaju Vam da snimate slike visoke rezolucije brzinom do 45 kadrova u sekundi, bez izobličenja.

Za razliku od starijih CCD senzora, XGS senzori visoke rezolucije pružaju Vam izuzetan kvalitet slike uz nerazumno brzo snimanje po konkurentnoj cijeni.

Basler pulse KAMERE ZA SKENIRANJE OBLASTI

Prenesite veoma brzo podatke

Visoku rezoluciju i brzinu snimanja slike obezbjeđuje CXP 2.0 interfejs, trenutno jedan od najbržih interfejsa za podatke, sa kapacitetom prenosa podataka od <12,5 Gb u sekundi. Pruža Vam pouzdan prenos podataka do udaljenosti od 40 metara i istovremeno napajanje i aktiviranje kamera pomoću samo jednog koaksijalnog kabla.

Sa njim ćete pouzdano sinhronizovati više kamera sa malim kašnjenjem u sinhronizaciji i olakšati postavljanje vision inspekcijskih sistema za zahtjevne aplikacije za obradu slike.

Izuzetna pouzdanost za širok spektar primjena

Basler boost CXP serija kamera je idealan izbor za Vaše aplikacije, u kojima je neophodna pouzdana kontrola proizvoda i otkrivanje čak i najmanjih grešaka. Ove kamere visoke rezolucije koriste se uglavnom u proizvodnji poluprovodnika, fotonaponskih uređaja, elektronskih kola, ekrana, u automobilskoj industriji i na mnogim drugim mjestima.

Prednosti visoke rezolucije i brzog snimanja slike dobrodošle su i u logistici, gdje Vam je potrebno brzo i pouzdano snimanje velikog broja raznovrsnih barkodova i drugih kodova u većem vidnom polju.

Basler pulse KAMERE ZA SKENIRANJE OBLASTI

Pojednostavljena integracija i pristupačna cijena

Basler Boost CXP kamere

Basler boost Bundle set uključuje kameru iz serije Boost CXP i pridruženu interfejs karticu, podržanu i na Windows i na Linux operativnim sistemima. Korištenjem seta postižete provjerenu, optimalnu i koordinisanu komunikaciju između komponenti. Pored značajno pojednostavljene integracije, možete iskoristiti i izuzetno povoljan odnos cijene i performansi.

Nudimo i odgovarajuću originalnu dodatnu opremu: kablove za prenos podataka, kompatibilna sočiva i adaptere sa C, F i M42 nosačima, kao i odgovarajuće osvjetljenje za različite primjene vision inspekcijskih sistema.

Želite više informacija?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Basler Boost CXP kamere

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti