Kapacitivni senzori sa jednostavnim podešavanjem

Najnoviji kapacitivni senzori BCT serije iz Turck-a omogućavaju Vam da lako prilagodite razdaljinu prebacivanja tokom rada pomoću kontrolnog sistema. Lako parametrizujte senzor pritiskom na integrisano dugme!

Pouzdano detektujte prisustvo i izmjerite granične nivoe

Kapacitivni senzori se koriste u industrijskoj automatizaciji za detekciju prisustva objekata i za mjerenje graničnog nivoa tečnosti. Oni mogu pouzdano da otkriju sve čvrste materije, rasutu robu, tečnosti, metale i nemetale. Pošto su bez kontakta, bez reakcija i rade kroz zidove kontejnera, nema habanja.

Opseg senzora je rastojanje do koje senzor može otkriti prisustvo različitih medija. Postavljamo ga uz pomoć pojačanja, koje zavisi od dielektrične konstante medija koji želimo da detektujemo. Detekcija je moguća i preko nemetala, pod pretpostavkom da je dielektrična konstanta medija znatno veća od konstante materijala kroz koji se detekcija vrši.

Želite kupiti naše Senzore?

Iskoristite prednost jednostavnog podešavanja

Turck-ovi najnoviji kapacitivni senzori su iz BCT serije. Njihova glavna prednost u odnosu na konkurenciju je jednostavno podešavanje razdaljine prebacivanja tokom rada pomoću upravljačkog sistema.

Fleksibilno i jednostavno parametriranje je moguće pritiskom na integrisano dugme na senzoru. Isto je moguće preko teach adaptera ili IO-Link interfejsa.

BCT serija je dostupna kao klasični cilindrični NC/NO prekidač ili kao S18 i S30 verzije.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Kapacitivni senzor BCT serije Turck

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti