Induktivni senzor blizine Turck M8

Induktivni senzor blizine sa feritnim jezgrom u M8 dizajnu iz Turck-a Vam nudi izvanredan raspon varijanti i povećana sklopna rastojanja. Ove senzore možete koristiti u širokom spektru aplikacija.

Istražite širok spektar induktivnih senzora blizine 

Svojim modularnim dizajnom, Turck-ov induktivni senzor blizine u kućištu M8 nudi širok spektar dizajna i primjena. Nadogradnja na tehnologiju feritnog jezgra povećala je udaljenost prebacivanja do 50%. Dostupni su uređaji za ugradnu montažu sa produženim razmakom uključivanja od 3 mm ili sa uobičajenim razmakom uključivanja od 2 mm.

Senzori bez ispiranja dostupni su sa razmakom sklopa od 3mm ili 5mm. Zahvaljujući novorazvijenoj senzorskoj elektronici, Turck je također bio u mogućnosti da proizvodi uređaje sa ultra-kratkim dizajnom od 15 mm.

Želite kupiti naše Senzore?

Iskoristite modularnu konstrukciju 

Induktivni senzor blizine Turck M8

Induktivni senzori blizine su dostupni u dužinama od 15, 22, 30 i 40 mm. Možete ih povezati preko M8 ili M12 konektora, kao i pomoću uređaja sa utičnicom za kabl, koji se zauzvrat može naručiti sa 3- ili 4-žičnom vezom kao NO ili preklopni kontakti.

Moguće su i druge varijante zbog izbora između uređaja za ugradnju ili bez ugradnje sa standardnim ili produženim sklopnim rastojanjem. Modularni razvojni pristup serije uređaja omogućava Vam da pronađete optimalni M8 prekidač za Vašu aplikaciju, bez ikakvih kompromisa.

Savršeno rješenje za upotrebu lanca za vuču

Senzori sa izlazom za kabl su opremljeni kablom pogodnim za upotrebu lanca za povlačenje i poluprovidnim LED prstenom na kraju senzora, koji pokazuje stanje prebacivanja iz bilo kog ugla gledanja.

Induktivni senzor blizine Turck M8 aplikacija

Želite saznati više?

Induktivni senzor blizine Turck M8

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti