Mjerite nivo pomoću kapacitivnog senzora UWT CN7

UWT GmbH stavlja snažan fokus na kapacitivnu tehnologiju mjerenja za detekciju nivoa tečnosti u tankovima, rezervoarima, cisternama ili cjevovodima. Iskoristite kapacitivni senzor serije CN7 za mjerenje i detekciju nivoa različitih vrsta medija od čvrstih, tečnih, praškastih, pa čak i veoma ljepljivih ili pjenušavih.

Iskoristite prednosti senzora u različitim industrijama

Kompanija UWT sa svojim iskustvom dužim od 40 godina, je ujedno i jedna od svjetskih lidera u proizvodnji opreme za mjerenje i detekciju nivoa različitih vrsta medija.

Sa preko milion uspješno rješenih aplikacija, mogu vam ponuditi odgovarajuće rješenje za različite grane industije: prehrambrenu, proizvodnju stočne hrane, hemijsku, građevinsku, industiju plastike, ipd., u kojima je potrebno mjerenje nivoa bilo kog materijala

kapacitivni senzor CN7 UWT - mjerenje nivoa

Želite kupiti naše Senzore?

CN7 kapacitivni senzor za mjerenje ljepljivih medija

UWT ima veoma široku paletu proizvoda zasnovanu na kontaktnoj ili beskontaktnoj tehnologiji kao što su TDR-ovi, radari, kapacitivni senzori, viljuškasti senzori kao i rotacioni nivo prekidači.

Za detekciju nivoa tečnosti u tankovima, rezervoarima, cisternama ili cjevovodima kompanija UWT stavlja snažan fokus na kapacitivnu tehnologiju mjerenja. U nastavku možete pogledati nekoliko interesantnih ali istovremeno i veoma zahtjevnih primjera u kojima se koristi kapacitivni senzor serije CN7.

CN7 kapacitivni senzor za mjerenje pjenušavih medija

Za ljepljive materijale i medije sklone stvaranju naljepka, poput meda, tehnologija Sens Sensitivity, koja se nalazi u kapacitivnom senzoru nivoa CN7, obezbjeđuje pouzdano detektovanje čak i ukoliko je prisutna velika količina naljepka na samom senzoru.

Pivo, kao i izuzetno lagana pivska pjena, precizno se detektuju pomoću CN7 senzora. CN7 senzor prepoznaje tačno koji medij treba mjeriti. Kompaktan i fleksibilan, određuje granični nivo u metalnim i nemetalnim spremnicima.

CN7 kapacitivni senzor za mjerenje medija sa različitom specifičnom gustinom

Bez obzira da li želite da detektujete ulje ili vodu, UWT-ov kapacitivni senzor CN7 će bez problema da detektuje i jedan i drugi medij.

Naši inženjeri u saradnji sa kompanijom UWT će vam rado pomoći prilikom odabira odgovarajućeg senzora za vašu aplikaciju.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    kapacitivni senzor CN7 UWT - mjerenje nivoa

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti